Idén is lesz Étterem Hét!

A IV. Országos Étterem Hét keretében március 18. és 24. között Budapesten és vidéken több mint száz közép- és felsőkategóriás étteremben nyílik újra lehetőségük az érdeklődőknek minőségi háromfogásos ebéd- és vacsoramenüt fogyasztani– változatlanul 3.300 forintos áron (szervízdíjjal együtt). Az Étterem Hét töretlen sikerét bizonyítja, hogy tavaly ősszel több mint 11 ezer vendég vett részt a programon.

A tavalyi nyertes étterem séfje

A IV. Országos Étterem Héten azok is belekóstolhatnak a közép- és felsőkategóriás éttermek ízeibe és színvonalába, akik esetleg a szolgáltatás teljes árát nem tudnák megfizetni.

A DiningCity nemzetközi étteremajánló, immár negyedszer szervezi meg Magyarországon, hogy kedvezményes áron háromfogásos, a részt vevő éttermekhez méltó minőségű menüt kóstolhassanak az érdeklődők. A kínálat széleskörű: a magyaros ízek világától kezdve a francia konyha rafinériájáig terjed, de a kínálatból idén sem maradhatnak ki az olasz és japán konyha különlegességei, illetve a mexikói konyha gasztronómia fortélyai sem.

Idén tavasszal a Peppers! Mediterranean Grill Étterem (Marriott Hotel) adott otthont az esemény részleteit ismertető sajtótájékoztatónak, akik tavaly a résztvevő vendégek véleménye alapján a legnépszerűbb étterem címet nyerték el. Az Étterem Hétre kizárólag a www.etteremhet.hu weboldalon lehet asztalt foglalni február 20-tól, egy ún. real-time asztalfoglalásokat számláló rendszerrel.

A Peppers! étteremből a panoráma

Ez a szoftver pontosan számon tartja, hogy az adott éttermekben melyik napra hány szabad hely áll még rendelkezésre − így a résztvevő éttermek előre meghatározhatják, hogy a program keretében összesen hány vendéget tudnak fogadni ezekre a különleges menükre. A vendég az asztalfoglalás elküldése után azonnali visszaigazolást kap e-mailben a foglalás sikerességéről. Fontos, hogy telefonon és személyesen nem lehet asztalt foglalni, csakis a fenti web oldalon!

Az Étterem Hét végén a szervezők e-mailes formában érdeklődnek a vendégektől, hogy szerintük melyik étterem szerepelt a legjobban, és a vendégek véleménye alapján hirdetik ki az idei tavaszi program legjobban teljesítő – és legnépszerűbb – éttermét.

Asztalfoglalás ITT.

Hozzászólás Facebookkal

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.