Tíz kilónyi cári kaviár

A Petrossian Párizsban a káviárrajongók kedvébe szeretne járni, méghozzá gigantikus mennyiséggel, hiszen tíz kilónyi kitűnő cári kaviárt rejt Rettegett Iván névre keresztelt szériájuk egy-egy tégelye.

Az exkluzív ételeket és különleges ehető ajándékokat forgalmazó Petrossian isteni, kitűnő minőségű kaviárokat kínál, amelyeknek mind ízük, mind csomagolásuk kifogástalan. A Rettegett Iván néven piacra dobott kaviárjuk igazi uralkodóhoz illő méretében és minőségében egyaránt, hiszen első osztályú cári birodalmi kaviárt tartalmaz, méghozzá kereken tíz kilónyit. Ez a hatalmas kiszerelés egyedülálló, világrekordnak számít.

Tíz kiló mennyei eledel

A gigaadagon kívül öt vagy két és fél kilósat is meg lehet rendelni. Ezeknek a kaviároknak is egy-egy cár, cárnő adta a nevét: egyiket Nagy Katalinnak, míg a másikat Sándornak nevezték el. Természetesen maga a csomagolás is különleges, limitált kiadáshoz illő: kézzel készül a címke, és minden egyes példány számozott. A tégelyeket rendelésre töltik meg a cári kaviárral, és csak a megrendelőknek árulják el az árat. A Petrossian párizsi webáruházában 12g ebből a drága finomságból legutóbb 24 euróba, vagyis több mint 7 ezer forintba került.

Ne feledkezzünk meg azért arról sem, hogy egy nagyon különleges kaviárról van szó. A finomság Kaliforniában tenyésztett fehér tokhalból származik. A kaviár kellemesen dió ízű, krémes és karakteres. Színe lehet világosszürke, de egészen sötét mogyoró is. Szemet gyönyörködtető, az ízélmény pedig tökéletes.

Hozzászólás Facebookkal

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.