KávéBár Bazár februárban

Idén február 9-10-én korlátlan kóstolók és bulihangulat vár a Millenáris Park B csarnokában rengeteg programmal.

A 10. jubileumát ünneplő KávéBár Bazár a hazai kávé- és bárvilág meghatározó eseménye, a látogatók több, mint 40 kiállító termékeit; kávékat, teákat, borokat, söröket, párlatokat, és egyéb italkülönlegességeket kóstolhatnak egész nap a standokon.

Készül a különleges kávés koktél

A két nap során három országos bajnokság zajlik majd. Néhány éve magyar világbajnoka lett a kávékóstolók versenyének, s idén is erősnek ígérkezik a mezőny itthon. A „civil” kávésok országos versenye, az Amatőr Magyar Barista Bajnokság szombaton várja az érdeklődőket. Vasárnap lesz a Magyar Bártender Szövetség szervezésében a Hidegháború – Cold Brew Cocktail verseny, melyet bárkonferencia követ estig.

Ugyanakkor nemcsak versenyek, hanem előadások, bemutatók, vezetett kóstolók is színesítik a KávéBár-hétvégét, sőt, még robotok felbukkanására is számíthatunk! Szombaton 13:00 órától kezdődnek az előadások, a napot pedig pezsgő-mesterkurzus zárja. Vasárnap a versenyek mellett egy igazán különleges bemutatóval indul a délután, az Enjoy Budapest Café robotjai látogatnak ki az eseményre.

A standokon is számos izgalmas kísérőesemény várható, lesz kávékoktél-kóstoló, saját kávékészítés különböző lágyságú vizekkel, cava és prosecco-kóstolók, és egyéb limitált kóstolóprogramok. A specialty kávék mellett az olasz espresso rajongói is találnak kedvükre valót, de teából, sőt, teakoktélból sem lesz hiány!

Idén bővített gasztro-választékkal is készülnek a szervezők; sushi, tapasok, levesek és desszertkülönlegességek is megtalálhatók a standokon.

A nagyközönséget és szakmát egyaránt váró hétvégi esemény 11:00-19:00 között tart nyitva.

A részletes programot itt találod: KÁVÉBÁR BAZÁR PROGRAM!!!

Hozzászólás Facebookkal

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.