Óriási siker a sztárpár első bora

Az újdonsült borászok

Angelina Jolie és Bratt Pitt közös rosé borának első hatezer palackját órák alatt elkapkodták. Az online értékesítési rendszerben meghirdetett borokat reggel kilenckor kezdték el árusítani, délután kettőre pedig már nem is volt belőlük.

A Franciaországban készített Miraval elnevezésű rosé bor óriási sikert aratott a vásárlók körében, amelyet a szőlőbirtok kommunikációjáért felelős Vitabella PR-cég jelentett be. A pár a francia borkészítő Perrin családdal állt össze, hogy továbbfejlesszék a „Miraval Cotes de Provence” címkével fémjelzett Chateau Miraval birtokot Dél-Franciaországban. A 2012-es évjárat ára hatüveges csomagolásban 105 euro volt, amit az interneten hirdettek meg, további 100.000 palackot pedig borkereskedőknek és éttermeknek adtak el közvetlenül.

A sztárpár roséja

Jolie és Pitt 2008-ban vette meg az 500 hektáros franciaországi birtokot, amelyet kezdetben nyári rezidenciának használtak. Ezen a birtokon volt az a kb. 50-60 hektárnyi szőlő, amely az ötletet adta a borászkodáshoz. Marc Perrin borász elmondása alapján a pár többet szeretett volna annál, hogy csak a nevüket adják a borokhoz. Részt vettek a gyártási folyamatban, és minden érdekelte őket a borkészítéssel kapcsolatban. Ebben is a tökéletességre törekedtek. Olyan bort szerettek volna megalkotni, amire sokáig büszkék lehetnek.

Brangelináék borbizniszéről ITT találsz további információt.

Hozzászólás Facebookkal

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.