Étterem Hét Top10

A 2013. március 18. és 24. között megrendezett Országos Étterem Héten részt vevő 100 étterem mindegyikében igencsak nagy volt a sürgés-forgás, hiszen több mint 12.500 vendég foglalt asztalt, 1.500-zal túlszárnyalva a tavaly őszi eredményt. A vendégek értékelése alapján megszületett az a TOP10-es lista, amelyből kiderül, mely éttermek teljesítettek a legjobban.

A Duna Garden csapata

Budapesten és vidéken több mint száz közép- és felsőkategóriás étteremben nyílt lehetőségük az érdeklődőknek minőségi háromfogásos ebéd- és vacsoramenüt fogyasztani az Étterem Hét keretében. A DiningCity nemzetközi étteremajánló immár negyedszer szervezte meg Magyarországon, hogy kedvezményes áron háromfogásos, a részt vevő éttermekhez méltó minőségű menüt kóstolhassanak meg a vendégek. Weboldalukra 2.230 értékelés és vélemény érkezett március 19. és 26. között az éttermekkel kapcsolatban. A beérkezett vélemények valamint több mint ezer darab kitöltött kérdőív alapján megszületett az Étterem Hét TOP10, azaz a legnépszerűbb éttermek listája.

Manna hangulat

Míg tavaly a Marriott Hotel Peppers! étterme, addig idén a dél-pesti Duna Garden végzett az első helyen. Az étterem ezt a szép helyezést annak köszönheti, hogy a tradicionális ételeket a legjobb minőségű alapanyagokból profin készítik el, és a felszolgálás is flott.

A Manna étterem Budán most először került be a TOP3-ba, ahol Ferró Péter étteremvezető és csapata bebizonyította, hogy itt bizony igazi mennyei mannát lehet kapni. A vendégek azért tették le rájuk a voksukat, mert nagyra értékelték a minőségi vendéglátást.

Peppers!: tüzes, mert mediterrán!

A Peppers! nem tud hibázni, ezt bizonyítja az is, hogy az elmúlt három Étterem Héten mindig a TOP3-ban szerepelt. Sikerük titka nem más, mint az izgalmas mediterrán látványkonyha és az egyszerű, egészséges, kiváló alapanyagokból készült fogások sok-sok helyi gazda által tenyésztett és termesztett finomsággal.

A teljes Top10-es lista:

1. Duna Garden
2. Manna
3. Peppers! Mediterranean Grill Étterem (Marriott Hotel)
4. Vogue hajóétterem
5. Fuji japán étterem
6. Kárpátia étterem
7. Gellért étterem és söröző
8. Kakas étterem
9. nU bisztró
10. Le Bourbon étterem (Le Meridien)

Hozzászólás Facebookkal

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.