Divattervező ihlette teasütemények

A hongkongi Landmark Mandarin Oriental Hotel kreatív csapata újszerű délutáni falatkákat alkotott meg a különlegességeket kedvelő gourmand vendégeik részére.

A világhírű amerikai divatdiktátor, Jimmy Choo kreációit használták fel a szakácsok a tea mellé kínált édes és sós finomságok elkészítésénél. Az apró falatkákban visszaköszönnek a tervező 2013-as tavaszi-nyári kollekciójának főbb irányvonalai. A luxus hotel Mo bárjában alig egy hónapig lesznek elérhetők ezek a kreációk, növelve ezzel az exkluzivitást és az egyediséget.

Cipellő és szivárványkrém a tányéron

A pici falatkák gyönyörű színekben pompáznak majd, és az ízük is frenetikus lesz. A szivárványos puding, a tejszínkrémes csodabombák, a rózsalekvárral tálalt pogácsa mellett a kollekció legédesebb darabjának kétségkívül a leopárdmintás, fehér csokis retikül és a rózsaszín cipellőcske fog számítani. A neves tervező autogramjával díszítik majd a tálcákat, és ezeken kínálják a finomságokat egész áprilisban.

Ezek után ne csodálkozzunk majd azon, hogyha a szállóvendégek az ötórai tea idejét fogják a nap fénypontjának tartani, és tömegesen rohamozzák majd meg a luxushotel bárját!

Hozzászólás Facebookkal

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.