MVI Gálaest 2013 – Ahol a szakma legjobbjai főznek a vendégeknek
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete november 30-án nagyszabású nyilvános gálavacsorával tiszteleg Gundel Károly munkássága előtt, amelyet a közelmúlt és a jelen 5-5 meghatározó séfje készít el. A szakma kötetlen és örömteli ünnepén az Ipartestület és szakácskiválóságok 5 fogásos menüsorral, éjféli büfével és korlátlan italfogyasztással várják a vendégeket.
A csábító ételsor:
Bíró Lajos (Bock Bisztró) – Sárközi Ákos ( Borkonyha): Amuse Bouché falatok
Palóc cappuccino, tárkony bon-bon
Borjú Magyaróvári módra
Töltött alma kocka
Garaczi János (Tanyacsárda Lajosmizse ) – Rácz Ferenc (La Fiesta Party Service) Hideg előétel
Formában sült libamájpástétom birsalma pürével
Paprikás malacfül és nyelvkocsonya
Gundel saláta
Gullner Gyula (Duna InterContinentál) – Wolf András (Salon Restaurant): Leves
Csicsóka krémleves, ropogós zsályalevelekkel
Wolf András – Fekete Antonio (Salon Restaurant – New York Kávéház): Meleg fogásközi étel
Enyhén füstölt pisztráng tormás karfiollal
Cseh János (Átrium Hyatt) – Győrffy Árpád (Arany Kaviár Étterem): Főfogás – derékétel
Zselici vaddisznó tarja céklavariációkkal és kelbimbólevélkékkel
Kovács Sándor (Gerbeaud) – Andrész Zoltán (Andrész Cukrászda): Desszert – nyalánkság
Gundel palacsinta-varázs
Juhász Attila (séf, Balneo Hotel Zsóri Thermal & Wellness****): Éjféli büfé
Hideg parasztos ízelítő házi disznóságokból
Konfitált malaccsászár alföldi kemencés káposztával és kolbászos krumpligombóccal
Filézett kappanmell és comb vadas mártásban, roppanós zöldségekkel, zsemlepudinggal
A részletes menüért klikk IDE!
A eseménynek a mezőkövesdi Balneo Hotel Zsóri **** Wellness Szálloda ad otthont.