Új limitált szériás Evian

Az Evian 2008 óta többször kért fel neves divattervezőket, hogy álmodjanak meg limitált szériás palackokat a gyűjtők részére. A 2013-as egyedi dizájnú üvegek a híres amerikai tervezőnő, Diane von Furstenberg fantáziájának szüleményei.

Az Evian természetes ásványvíz forrása a festői szépségű észak-francia Alpokban ered, távol minden környezeti ártalomtól, természetvédelmi területen. Több mint kétszáz éve változatlan minőségben és összetételben palackozzák, ezért tudta az egész világot meghódítani.

Diane és alkotása

A forgalmazó cég 2008 óta többször kért fel neves divattervezőket, hogy tervezzenek limitált szériás palackokat a gyűjtők részére. Eddig olyan világhírű nevekkel volt sikeres együttműködésük, mint Christian Lacroix, Issey Miyake, vagy a francia divatházak képviseletében Courrèges, Jean Paul Gaultier és Paul Smith. A különleges kivitelezésű üvegek emiatt nem véletlenül váltak a világ legdrágább ásványvizes palackjaivá.

A 2013-as limitált, egyedi dizájn kialakítására a híres amerikai tervezőnőt, Diane von Furstenberget kérték fel, aki többek között a világszerte ismert DVF márka megteremtője. A neves tervezőt a fiatalos gondolkodásmód és az élet szeretete inspirálta a tervezésnél. Az általa kreált palackok tökéletesen testesítik meg az Evian „Élj fiatalosan!” attitűdjét és a márka értékeit is.

Életszeretet és a játékosság DVF módra

Az „élet vizének” is nevezett prémium kategóriás termékek különleges hatásúak, mert alacsony, de kiegyensúlyozott az ásványi anyag tartalmuk. Szinte korlátlan mennyiségben fogyaszthatók anélkül, hogy bármelyik nyomelemből túlzott bevitellel kellene számolnunk. Az Evian palackozása mindenfajta szűrési, dúsítási és átalakítási eljárástól mentes, minőségét folyamatosan ellenőrzik. Emiatt válhatott a világ első számú palackozott ásványvizévé, és jelenleg több mint 120 országban forgalmazzák.

Az egyedi dizájn csak ráadás a márkanév építésében, és kedves figyelmesség a gyűjtők felé, akik már nagyon várják, hogy az új üvegeket piacra dobják.

Hozzászólás Facebookkal

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.