Penelope Cruz és a Campari

A Campari szereti Penelope Cruzt, viszont azt nem lehet tudni, hogy Penelope szereti-e a Camparit. Egy biztos, a márka 2013-as naptárában a híres latin színésznő pózol csupa pirosban, és természetesen egy pohár Camparival a kezében.

A tüzes Penelope

A híres divatfotós, Kristian Schuller készíthette el Penelope Cruzról a Campari számára azokat a fotókat, amelyek a 2013-as naptárban láthatók. November 13-tól kapható a mindössze 9.999 példányban piacra dobott mű, amelynek bemutatója a milánói Bulgari Hotelben volt. A csupa tűz színésznőhöz jól illenek a tűzpiros ruhák, legyen az egy álomszép estélyi vagy éppen egy esőkabát. A ruhákat Salvatore Ferragamo és Monique Lhullier készítették, ezekhez a kollekciókhoz viszont csak valami igazán nemes ékszer passzol, mint például a Chopard.

A veszélyes Milla

A dívát kastélykertben, elegáns hálószobában és kaszinóban is lencsevégre kapták, a fotókban egy a közös: mindegyiken egy pohár Campari társaságában pózol. A naptár témája „Ints búcsút a babonáknak!”, így hát mindent elsütöttek benne, ami rossz ómen lehet: fekete macska, 13-as szám, nyitott esernyő, madár a házban, törött tükör, séta a létra alatt. Penelope Cruz előtt olyan hírességek adták az arcukat a kalendáriumhoz, mint Salma Hayek, Eva Mendes, Jessica Alba, Olga Kurylenko, az ideihez pedig Milla Jovovich.

 

Hozzászólás Facebookkal

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.