Órakülönlegesség Nespresso kapszulából

A Blancier órák amellett, hogy prémium minőséget képviselnek és kézzel készült mechanikus szerkezetek, a vásárlók igényeinek megfelelően alakítják ki őket. Egy kávéimádó vásárló pedig mi mást is látna szívesebben a karján, mint például egy Nespresso kapszulákból készített órát. A vágya teljesült, hiszen a Blancier megalkotta ezt a különleges időmérőt.

A Blancier német órakészítő cég, ami arról híres, hogy mindig egyedit, fantáziadúsat alkot, és még arról is, hogy az ő óráinak bizony lelke van. Újító ötletekből a cégnél nincsen hiány, hiszen megszületett egy olyan óra, aminek számlapja összepréselt Nespresso alumínium kapszulából készül. Mivel tizenegy színben léteznek a kapszulák, ezért ennyi variáció közül lehet választani a számlapot illetően. Minden egyes óra egyedi, mert kézzel készítik egy-egy kapszulából.

A tálalás is fontos

Willem Kamerman, a Blancier tulajdonosa nem szereti az újrahasznosítás szót használni ezeknél az óráiknál, ő inkább úgy fogalmaz, hogy hulladékból vonzó és értékes dolgot készítenek. Ez egy alkotó folyamat, aminek a végeredménye egy igazán szép, stílusos és egyedi mű. Az óra különlegességére csomagolása is utal: minden darabot egy könyv alakú dobozba ágyaznak, mellé pedig stílusosan három darab Nespresso kapszulát helyeznek. A “kapszulaóra” már 495 eurós (kb. 144 ezer forintos) ártól kapható.

Hozzászólás Facebookkal

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.