Környezetkímélő fesztiválpohár

Praktikus és trendi

A Mastercard Balaton Sound és a VOLT Fesztivál után a Békéscsabai Kolbászfesztiválon mutatkozik be a Stack-Cup repohár október 24-27. között. Magyarország egyik legismertebb gasztro fesztiválján kizárólag környezetkímélő, alkalomhoz illő Stack-Cup repoharakban felszolgált italokat fogyaszthatnak majd a látogatók. A szervezők és a forgalmazók kreatív játékkal is népszerűsítik a pohár környezettudatos, praktikus és felhasználóbarát tulajdonságait.

Már a Millenárison, a hatodik Fenntarthatósági napon is hatalmas sikert arattak azok a szórakoztató és kreatív játékok, amelyekkel játszva ismertetik meg a Stack-Cup környezettudatos, praktikus és felhasználóbarát tulajdonságait. A Békéscsabai Kolbászfesztiválon az érdeklődők párokban nevezhetnek a kreatív pohártorony-építő versenyre, ahol az öt legmagasabb tornyot építő csapat értékes ajándékot nyer.

Remek reklámfelület

Magyarország egyik legismertebb gasztro fesztiválján, a Békéscsabai Kolbászfesztiválon október 24-27. között kizárólag környezetkímélő, alkalomhoz illő Stack-Cup repoharakban felszolgált italokat fogyaszthatnak majd a látogatók. A Stack-Cup repohár szabadalmaztatott kialakításnak köszönhetően a „nyeles poharak” szállítása sokkal könnyebb, akár három-hat, vagy ennél több teletöltött repoharat is egymásba csúsztathatunk és mozgathatunk a tömegben könnyedén. Gyermekek számára is biztonságos, hiszen könnyebben megtartható, csökkentve annak kockázatát, hogy a pohár tartalma kiboruljon. A gyártásnál használt egészségre ártalmatlan anyagoknak köszönhetően garantáltan nem éreztet semmilyen mellékízt, vagy utóízt. Az ital nem melegszik fel, nem hűl le, valamint a kezünk sem veszi át a pohár hőmérsékletét más újrahasznosítható poharakkal szemben. Tartósabb, attraktívabb, több mint 100 alkalommal lehet úgy használni, hogy meg sem látszik rajta.

A kolbászfesztiválon is találkozhatunk vele

A fesztiválok tekintetében nagyon fontos a környezettudatosság, hiszen az idei nyári fesztiválszezont követően már tonnában mérhető a fel nem használt hatalmas szeméttömeg. A környezetkímélő megoldásoknak és a visszaváltható poharaknak köszönhetően 2013-ban a keletkező hulladék mennyisége 15 tonnával kevesebb az előző szezonhoz képest, amely megközelítőleg 50-70%-os csökkenést jelent. A felhasználói tapasztalatok szerint ugyanis a Stack-Cupoló közönség hazaviszi és otthon is használja a poharakat, vagy visszaváltja azokat, de semmiképpen sem dobja el őket.

Az Egyesült- Államoktól Európáig egyre népszerűbb Stack-Cup repoharak egyedi kialakításának köszönhetően már számos alkalommal bizonyítottak hazánkban is, többek között a VOLT Fesztiválon, a Mastercard Balaton Sound-on, a Campus Fesztiválon, az EFOTT-on és a Rockmaraton is.

Hozzászólás Facebookkal

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.