Kávésbögre telefonálás szeptember 15-én!

A Nescafé elhatározta, hogy szeptember 15-én összeköti Budát és Pestet egy bögre kávéval. A Duna két partján egy-egy fél kávézóasztalt állítanak fel, amelyeket egy általuk készített „bögre telefonnal” kötnek össze. 

Ha folytattál már világmegváltó beszélgetést egy barátoddal egy csésze kávé mellett, akkor pontosan tudod, hogy ez a világszerte népszerű ital nemcsak segít feltápászkodni az ágyból reggelente, de barátságokat teremt és ápol.

Híd helyett bögretelefon!

Hogy mennyire képes összekötni az embereket a kávé, azt egy izgalmas akcióval készül a Nescafé bemutatni a kávé világnapjához (szeptember 29.) közeledve szeptember 15-én, pénteken Budapesten, a Duna két partján, két olyan pont között, amelyek összetartoznak, mégis elválasztva élnek egymástól.

A Duna két partján, a Corvinus és a BME épületei előtt egy-egy fél kávézóasztalt állítanak fel, amelyeket egy általuk készített „bögre telefonnal” kötünk össze. Így te is kipróbálhatod, milyen lenne együtt kávézni valakivel a túlpartról. Természetesen, ha létrejön a különleges telefonkapcsolat, a beszélgetés mellé vendégük vagy egy csésze gőzölgő kávéra és persze az ikonikus piros bögrét is megtarthatod.

A bögrére pedig jobb, ha vigyázol, mert hamarosan világhírű lehetsz a segítségével. De erről majd később…
Csatlakozz a Facebook eseményhez!

Helyszín:

PESTI OLDAL: Fővám tér 8. felső rakpart, Corvinus Egyetem főbejárata előtt;
BUDAI OLDAL: Szent Gellért tér 1. felső rakpart.

Hozzászólás Facebookkal

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.