Kate Moss sushidoboza

Egy francia sushilánc arra kérte Kate Moss-t, hogy tervezzen nekik sushidobozt. Áprilisban szeretnék megnyitni első londoni üzletüket, így nem véletlen, hogy egy brit hírességet szemeltek ki erre a feladatra.

Lenny alkotása

A francia székhelyű Sushi Shop Lenny Kravitz után Kate Moss-t kérte fel arra, hogy tervezze meg gourmet dobozukat. Tavaly az amerikai énekes egy elég extrém darabbal rukkolt elő, szerinte egy New York-i sushi üzlethez egy graffitivel díszített doboz illett a legjobban. A limitált szériás alkotáson a „Raw like New York” felírat volt olvasható pirossal, stílusa a falfirkákét tükrözte, így utalva a „Nagy Alma” utcáinak oly jellemző „műveire”.

Kate doboza

A Kate Moss-féle alkotás a március 19-én bemutatott új menü, illetve a jövő havi londoni üzletnyitás – amely kereken a 100. lesz a lánc életében – tiszteletére született. A doboz szintén merész, de jóval visszafogottabb, mint Lenny-é. New York esti fényei mellett feltűnik a szupermodell aláírása is rajta. A dizájnos dobozban 40 darabos válogatást találunk a legfinomabb falatokból két fő részére. A Sushi Shop üzleteiben és online is meg lehet majd rendelni ezt a menüt 45 eurós áron. A modell doboza több finomságot tartalmaz, mint tavaly Karvitz-é, hiszen az övében csupán 32 japán falatka, sushi és egyéb különlegesség sorakozott.

Újra a kifutón

A világhírű modellre nem véletlenül esett a sushilánc választása, hiszen Kate nagy sushirajongó hírében áll. Éppen ezért szívesen vállalkozott erre a feladatra, és egyáltalán nem bánja, hogy most nem ruhakollekcióhoz vagy parfümhöz kellett adnia a nevét. Sokan a „Happy meal” felnőtteknek szánt exkluzív kiszerelésnek tartják a közös munka gyümölcsét, a trendi dobozt. Kate-tel az együttműködés csak és kizárólag a doboz megtervezésére vonatkozott, reklámjaikban nem fog szerepelni, ahogyan a párizsi „dobozbemutató” partin sem jelent meg. Meghökkenteni viszont szereti az embereket, hiszen 2011 óta az idei Louis Vuitton őszi-téli kollekciójának bemutatóján lépett újra a kifutóra, majd egy élő rádióműsorban a Szürke ötven árnyalata című könyvből olvasott fel.

Hozzászólás Facebookkal

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.