Szeptember végén még nyílnak a völgyben a kerti virágok, még zöldel a nyárfa az ablak előtt és még édes az élet a Budai Várban. Most visszaidézzük a sok-sok finomságot ezzel a fotósorozattal. Kóstoltunk mangalica tepertős bonbont, homoktövises grillázst és Harrer forró csokit, csak hogy néhányat említsünk az édes élvezetek közül. A töménytelen mennyiségű csokoládé láttán a Kánaánban éreztük magunkat, és azt kívántuk, bárcsak sose lenne vége ennek a napnak. Aki kézműves csokis finomságokat készít, az rossz ember nem lehet. Kedvenc praliné, grillázs vagy éppen csokikolbász készítőinket folyamatosan meg fogjuk interjúvolni a Gourmet Guides oldalán, hogy megtudjuk, mi a tökéletes édesség titka, számukra mit jelent a csokoládé, és hogy örökké tarthat-e ez az édes szerelem.