Fogadj örökbe pálinkát „termő” szilvafát!

Békési Zoltán oklevél kiállítás közben

Fogadj örökbe pálinkát „termő” szilvafát a Budai Várban! Rendhagyó kezdeményezést indít a Békési Pálinkaház az október 3-án nyitó Budavári Pálinka – és Kolbászfesztiválon. A standnál bárki örökbe fogadhat a Békési szilvaültetvényből egy fát, amelynek termését pálinkában kapja meg.

Bárki okleveles szilvafa tulajdonossá válhat a Budavári Pálinka- és Kolbászfesztiválon. A leendő gazda a 27 hektáros Békési szilvaültetvény 1869 darab veres szilva fájából választhatja ki a sajátját, amelyet nevére vesz, s amelynek termését a szüret után pálinkában kapja meg, egyenesen a híres Békési Pálinkafőzdéből.

Idén augusztusban mi is jártunk a Békési szilváskertben, ahol az első között fogadtunk örökbe szilvafát. Nevünkhöz híven a “G2″-es fára esett a választásunk. Reméljük, hogy bőséges lesz a termése, és Békési Zoli bácsi főzdéjében isteni szilvapálinka készül majd belőle! Zoli bácsi gondos gazda, szerencsések vagyunk, hogy vendégszeretetét élvezhettük a nyáron, és a jófajta pálinka mellé finom falatokat is kaptunk. A Békési szilvásketben töltött egy napunkról szóló élménybeszámolót ITT olvashatjátok.

Hozzászólás Facebookkal

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.