Torna és borozás

Bizony, a torna és a borozás rokon lelkek, persze csak akkor, hogyha borvidéken hódolunk mindkettőnek. A július 16-17-ei hétvégén ugyanis lovagi torna lesz a Siklósi Várban, hazánk egyik legkedveltebb borvidékének szívében.

Forrás: www.egykor.hu

Számos izgalom vár arra, aki most hétvégén ellátogat Siklósra. A várban lovagi játékot, csatákat láthat, megismerheti a tábori életet, a fegyverforgatók és a solymászok mindennapjait. És ha már Siklóson jársz, érdemes megkóstolnod az ottani isteni fehérborok valamelyikét csak úgy magában vagy éppen frissítő fröccsként.

A Villány-Siklósi borvidék kétarcú, de ez benne a szép. Hazánk legmelegebb, legnaposabb borvidékéről van ugyanis szó, melynek mediterrán klímáját a szőlő imádja. Villány tüzes vörösökkel, míg Siklós csodás fehérekkel kápráztat el minket. A villányi vörösborok gazdagok alkoholban és tanninban, színűk rubin, Siklós pedig kellemes aromájú, friss és illatos Olaszrizlinget, Traminit és Ottonel Muskotályt ad.

Ha tehát szereted az izgalmas fehérborokat, Siklóson a helyed, ráadásul most egyéb kalandok is várnak rád a vár berkein belül!

A programról bővebben ITT olvashatsz!

Hozzászólás Facebookkal

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.