Sörkánaán otthonra

Nincsen lehetetlen, ha haza kell vinni!

Piacra dobták a 99 darabos sörcsomagot, mert ugye sörből sosem elég, ha együtt bandáznak a pasik. Ezt a nagyszerű találmányt a texasi Austin Beerworks-nek köszönhetjük.

Austinban, Texas állam fővárosában született meg az az ötlet, hogy a 24 darabos karton sokszor kevés, ha sok a szomjas férfiember, tehát elkélne egy nagyobb kiszerelés is. Hogy miért éppen a 99-re esett az Austin Beerworks választása, azt nem lehet tudni, azonban abban maximálisan igazuk van, hogy ennyi valószínűleg elég még egy giga bulihoz is.

Kilencvenkilenc doboz sör bizony sok helyet foglal el, hosszú a pakk, mint a vonatfütty, és egyszerre biztosan nem fér be a hűtőbe sem. Szállítása is nehézkes, habár két szomjas markos és eléggé lelkes legény megbirkózik vele. A gigantikus söradag neve nemes egyszerűséggel „Peacemaker Anytime Ale”, hiszen a világbéke a sörivók számára is fontos. A békesség garantált, ha a férfiak bármikor hozzá tudnak férni napi sör fejadagjukhoz, gondoljuk, csakis ezért választhatták ezt a nevet.

Kicsit kilóg, de nem számít!

Mindenesetre a 99-es pakk világszenzáció, soha előtte ilyen nagy kiszereléssel senki sem próbálkozott. Ráadásul az ára is igen kedvező, 99 amerikai dollár, vagyis körülbelül 24 ezer forint. Külön ennek a terméknek egy weboldalt is készítettek, hogy néhány gombnyomással ki lehessen deríteni, hogy a közelben hol lehet megvásárolni ezt a szuper szomjoltó terméket.

A reklámvideót ITT találod!

Hozzászólás Facebookkal

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.