JÁTÉK – Segítség a karácsonyi sütés-főzéshez

Karácsony előtt egy háziasszonynak rengeteg dolga van. Ilyenkor minden segítség jól jön, főleg a konyhában. A modern konyhai kisgépek nagyban megkönnyítik a dolgunkat, időt és energiát spórolhatunk meg velük. A SOEHNLE Page Profi konyhamérleg azon kívül, hogy extra pontosan mér, még mutatós is. Sokan vágynánk egy ilyen „okos” segítségre, és egy szerencsés most meg is nyerheti, ha részt vesz játékunkon.

Van, amit érzésre is tökéletesen meg lehet sütni vagy főzni, viszont hogyha biztosra szeretnénk menni, érdemes profi segítséget választanuk. A SOEHNLE Page Profi konyhamérleggel pontosan ki tudjuk mérni a receptben megadott adagokat, ráadásul egy nagyon mutatós darabról van szó, így még konyhánk dísze is lehet. Nem nagyobb és nem vastagabb, mint egy füzet. Az is fontos szempont, hogy könnyen tisztán lehessen tartani. Mivel egy egybefüggő, gomb nélküli üvegfelületről van szó, ennek a kívánalomnak is maximálisan megfelel.

Profi segítség

Csinos kis segítőnk maximum 15 kilónyi teherrel bír el. Mondhatjuk, hogy hajszálpontos, mindössze egy grammnyi eltérést enged meg. Ha elfelejtenénk kikapcsolni, ezt egy idő elteltével magától megteszi, így nem meríti le az elemet. Be lehet úgy állítani, hogy a ráhelyezett mérőtálka súlyát ne számítsa, így csak a tálka tartalmának súlyát méri. Hanggal jelzi, ha elkészült a méréssel, az eredményt pedig 10 másodpercig megtartja a kijelző, ezért nagyobb méretű csomagok mérésére is alkalmas.

Ha te is szeretnél egy ilyen konyhai segítséget, játssz velünk! Nem kell mást tenned, mint a következő e-mail címre elküldened a helyes választ: office@gourmetguides.hu

Mennyi a SOEHNLE Page Profi konyhamérleg mérési határa?

A termékről még több információt ITT találsz:

A termék magyarországi forgalmazója a HTM Kft. Köszönjük nekik, hogy játékunkhoz felajánlottak egy SOEHNLE Page Profi konyhamérleget!

A HTM Kft. termékei megtalálhatók a következő áruházakban:

  • Metro
  • Media Markt
  • Spar, Auchan
  • OBI, Baumax, Praktiker

 

Hozzászólás Facebookkal

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.