Retro címkés Evian

Címke 1925-ből

Az Evian a sztárok ásványvize, szinte nincs is olyan hollywoodi film, amelyben fel ne bukkana. Ahogyan mostanában sokakat, a francia ásványvíz márkát is magával ragadta a retro őrület. Limitált szériás palackokkal rukkolt elő, amelyeket 1925-ből származó címkéje díszít.

Ehhez a különleges üveghez természetesen különleges csomagolás illik, ami szintén retro. A rózsaszín címkén az eredeti, ’20-as évek beli szöveg olvasható, amelyben szó esik az ásványvíz jótékony hatásairól is. Megemlítik, hogy hatásos gyógyszer az izületi bajok és a köszvény ellen, és sokat segít azoknak is, akik helytelenül táplálkoznak. Ez a sorozat a legfrissebb tagja az Evian különleges szériáinak.

A híres ásványvíz-gyártó már dolgozott együtt olyan világhírű divattervezőkkel, mint Paul Smith, Issey Miyake és Jean Paul Gaultier. Paul Smith színes csíkokkal körbefuttatott nyakú üveget tervezett, míg Issey Miyake egy vidám dizájnt talált ki az Eviannak, színes virágot álmodott meg a palackra. Jean Paul Gaultier most sem hazudtolta meg önmagát, extravagáns, királykék Evian felirattal hívta fel a márkára és természetesen magára a figyelmet.

Hozzászólás Facebookkal

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.