Luxus citromfacsaró a Bugattitól

Az olasz luxus konyhafelszerelési cég, a Bugatti 1930 óta örvendezteti meg az igényes dizájnra éhes közönséget különböző háztartási kütyüivel. Legújabb darabjuk egy elektromos citromfacsaró egyedi formavilággal és megoldásokkal.

Stílusos luxus

A stílus most is mindenek felett áll, ahogyan a Bugattitól már megszokhattuk. Eddig nem tudtam elképzelni, hogy hogyan lehet egy citromfacsaró futurisztikus, ugyanakkor elegáns tárgy, de legújabb kreációjuk bebizonyította, hogy egy konyhai eszköznek sem kell unalmasnak lennie. A „találmány” azonban nemcsak szép, hanem hasznos is: bármelyik citrusfélét az utolsó cseppig kifacsarja, így hatékonysága megkérdőjelezhetetlen.

Elkészült a gyümölcslé

Miután pedig elkészült a gyümölcslé, a csinos kis tölcsért meg tudjuk dönteni 60 fokban, ennek köszönhetően a kütyü csőrén keresztül közvetlenül a poharunkba tölthetjük az egészséges nedűt. A dizájnos eszköz könnyen tisztítható, akár a mosogatógépbe is bedobhatjuk. A Harrods-ban 149 fontért vásárolhatjuk meg, de mi megtaláltuk a neten akciós áron, 19 fonttal olcsóbban is. A luxus citromfacsarót természetesen nem kartondobozban árusítják, hanem fényes fekete Bugatti dobozba csomagolva.

Hozzászólás Facebookkal

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.