Kreinbacher bor- és pezsgővacsora

Kreinbacher, az est főszereplője

Páratlan gasztronómiai utazásra csábít október 2-án az Academy Golf Budapest. Az est főszereplőiként, a champagne-i tradíciókat követő Kreinbacher Birtok saját, palackos érlelésű pezsgői kerülnek a poharakba.

Az elmúlt években a minőségi borok mellett a tradicionális pezsgőkre is egyre több figyelem irányul. A pezsgő bárhol és bármikor fogyasztható, bár hazánkban egyelőre inkább csak az ünnepek itala, melynek pezsgése, savai és érleltsége koronázzák meg a kiváló borból készített italt. A gyöngyöző ital nem véletlenül lett a séfek és sommelier-k kedvence – amellett, hogy kiváló aperitif, egy egész menüsort képes végigkísérni. az exkluzív vacsora, az ízvilágok harmonizálása, a borászat és konyhaművészet iránt rajongók számára kínál kulináris élvezetet.

Készülnek a finom falatok

Az est főszereplőiként, a champagne-i tradíciókat követő Kreinbacher Birtok saját, palackos érlelésű pezsgői kerülnek a poharakba. A somlói pincészet a Budavári Borfesztiválon debütált prémium pezsgőivel, mellyel nem titkolt célja, hogy a hazai pezsgőfogyasztás új, magasabb szintre emelkedhessen. A vacsora pezsgését, a pincészet 3 kiemelkedő somlói borával töri meg, így alkotva egy tökéletes kompozíciót ételekkel, pezsgőkkel és borokkal.

A kiemelkedő gasztronómiai élmény védjegye a Győrffy Árpád és Dinnyés Csaba által képviselt szakmaiság, amit a budapesti Arany Kaviár étterem, valamint a bükfürdői Greenfield Hotel Golf & Spa szálloda törzsközönsége már ismerhet. A vacsorának helyt adó Academy Golf Budapest klubháza biztosítja az alkalomhoz illő exkluzív környezetet.

Menü

Köszöntő
Kreinbacher Brut Nature

A vacsora meghívója – Klikk a képre!

Amuse Bouche
Kreinbacher Prestige Brut

Tarisznyarák lazackaviárral, zellerrel, zöldalmával és gyömbérrel
Kreinbacher Juhfark Selection 2012

Vörössügér heringkaviárral, avokádókrémmel
Kreinbacher Öreg Tőkék Bora 2011

Szarvasgerinc és szarvaspofa, erdei gombákkal
Kreinbacher Syrah 2011

Szüreti meglepetés

Desszert körtéből, paszternákból
Kreinbacher Extra Dry

Bon-Bon
Ásványvíz

Asztalfoglalás ITT!

Vacsora a Facebookon!

Hozzászólás Facebookkal

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.