Kalóriafaló étterem

Létezik olyan étterem, ahol finomabbál finomabb ételeket ehetünk anélkül, hogy azon kellene aggódnunk, minden egyes falattal hízunk és csak hízunk. A brit étterem ugyanis kalóriafaló hely, anélkül nem távozhatunk, hogy ledolgoznánk a vacsorát.

Frederick Forster alkotta meg a menüt

A Mielének köszönhetik a finom falatok szerelmesei a bűntudat nélküli vacsorákat. A londoni Gőz nevű helyen nem csak a fáradt gőzt engedhetik ki esténként, de még a feles kilók miatt sem kell izgulniuk. Itt mindenki egészséges, párolt ételeket ehet, azonban ezek a finomságok amellett, hogy ízesek, diétás kosztnak számítanak. Természetesen a Miele gőzölő sütőjében készülnek a fogások. Ezzel a technikával ugyanis meg lehet őrizni az ételek természetes ízét, színét, állagát és vitamintartalmát, arról nem is beszélve, hogy mindezt olaj vagy zsír hozzáadása nélkül.

Banánkenyér ananásszal

Mielőtt elkezdenének a haspókok aggódni, közel sem salátalegelésről és ásványvíz kortyolásról van szó. A Miele Frederick Forsterrel, egy díjnyertes, sokat tapasztalt séffel dolgozott együtt, ő az ízletes falatok megalkotója. Fésűkagyló és chorizo ugyanúgy szerepel az étlapon, mint marhafilé babcsíra salátával vagy fürjtojás gomba és póréhagyma fondüvel, de a garnélával töltött citromos nyelvhal fűszervajas mártással is a fogások egyike. A desszert pedig banánkenyér „zsírégető” ananásszal.

Kell egy kis testmozgás is!

A dőzsölés után egy kis testmozgásra invitálnak minden kedves vendéget, így senki sem teli hassal fekszik le. A nyújtó gyakorlatok segítenek az emésztésnek, és a kalóriákat már ülve is elkezdjük égetni, hiszen a szék rezeg alattunk. A Miele valami olyat talált ki, amit előtte még senki, és ha az embereknek tetszik az újításuk, akkor az Egyesült Királyságban több helyen is nyitnak hasonló éttermeket. Az első március 13-án nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt.

Hozzászólás Facebookkal

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.