Jóga másnaposságra

A másnaposság kezelésére vannak jól bevált módszerek, de hogy a jóga is hatásos lenne, azt eddig nem tudtuk. Egy brooklyni bárban azoban mindenki kipróbálhatja ezt a fajta kijózanító mozgásformát.

Gerinccsavarás, ami a máj méregtelenítését segíti

A Cobra Club vendégei bátran poharazgathatnak szombat esténként, hiszen másnap a bárban jógaoktató gondoskodik arról, hogy minél gyorsabban elszálljon a macskajaj. Reagan Wilson nem kisebb feladatra vállalkozott, minthogy vasárnap délután csupa másnapossal jógázzon. Oktatóként már sok mindent látott, főleg a bár jógastúdiójában, ahol az alkoholtól mámoros vendégek közül nem egy alszik el óra közben, vagy folytatja az ivászatot a nyújtást követően, a kutyaharapárt szőrivel elv alapján Mimosával vagy Bloody Mary-vel kúrálgatja magát.

A jógaoktató itt ugyanis nemcsak a stúdióban tölt be fontos szerepet, hanem a bárpult mögött is. Kettő az egyben megoldásként esténként koktélt kever, vasárnaponként pedig jógaórát tart. A másnaposokkal nem könnyű relaxálni, hiszen ha elalszanak, garantált, hogy horkolni is fognak, megtörve a csendet. Jógázás közben főleg olyan gyakorlatokat végeznek, amelyek enyhítik a másnaposság tüneteit, például az gyerekpóz remek fejfájás ellen, míg a gerinccsavarás a máj méregtelenítését könnyíti meg.

Just relax!

A Cobra Club különleges hely, hiszen itt a vendégek egy fedél alatt találnak finom ételeket és italokat, ráadásul még jógázhatnak is, ha kedvük tartja. Délután fél háromkor kezdődik az óra, ami előtt stílusosan alkoholmentes frissítőt kap mindenki. Valaki a barátokkal szeret poharazgatni, így kapcsol ki, a jóga is egy relaxáló módszer, annyi különbséggel, hogy nem káros a májra. A kettőt lehet kombinálni, de külön-külön is űzhetők, persze csak saját felelősségre.

Hozzászólás Facebookkal

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.