JÁTÉK! – Profi mixer a karácsonyfa alá

Játékunk harmadik, egyben utolsó fordulójához értünk. Gratulálunk eddigi nyerteseinknek, de a játéknak még nincs vége! Most új lapokkal indulhattok a karácsonyi játékunk főnyereményéért!

Profi segítség a konyhában

Mit szólnátok egy olyan profi konyhai géphez, mellyel nemcsak kedvenc ételeteket, hanem kedvenc italotokat is el tudnátok készíteni? Eheti játékunk nyertese egy olyan mixerrel lehet gazdagabb, amely multifunkcionális és nagyon sokoldalú. Nincs külön szükség aprítóra, darabolóra, kézi  turmixra vagy jégkása készítőre, hiszen mindent egyben a Solac BV 5722 professzionális mixerével meg fogsz tudni csinálni.

Elkészítheted minden olyan kedvenc ételedet, melyekhez a hozzávalókat aprítanod kell. Az extra hosszú, hat élű rozsdamentes acélpengék pillanatok alatt elvégzik helyetted a munkát. Ha bébiételre vagy krémlevesre van szükséged, akkor nem kell mást tenned, minthogy a főtt zöldségeket dobd bele a tartályba és az öt különböző sebesség, illetve a turbó fokozat biztosít arról, hogy pár másodperc alatt krémszerű állagot kapjál.

Ha italt szeretnél készíteni, arra is remekül fogod tudni használni. Tejtermékek, szószok mixelésére, italok és shake-ek készítésére is kiválóan alkalmas ez a berendezés. Kedvenc koktélodhoz lenne szükséged gyorsan egy kis tört jégre vagy jégkására? Vedd elő a turmixgépet és használd a jégaprító funkcióját!

Shake-et is készíthetsz vele

A saját készítésű zöldség- és gyümölcslevek nagyon egészségesek. Ezzel a profi géppel gyerekjáték elkészítened őket. A 1,5 literes üvegkancsó tetején adagoló nyílás található a könnyebb használhatóság érdekében, a fedélbe pedig beépítettek egy szűrőt, amely segíti és praktikussá teszi a lé kinyerését.

A rozsdamentes talpazat csúszásmentes lábakkal van ellátva, ezért kimagaslóan stabil, így sosem kell félned attól, hogy használat közben felborul. A multifunkcionális turmixgép maximális teljesítménye 1000 W, üvegtartályos és gyönyörű inox borítással van ellátva.

Ha eddig velünk játszottál, és nem nyertél azért, ha nem, de most megpróbálnád, akkor pedig azért érdemes ringbe szállnod a karácsonyi főnyereményünkért, a profi mixerért! Nincs más dolgod, mint kérdésünkre elküldeni a helyes választ vasárnap (december 16.) este 8 óráig!
E-mail címünk: office@gourmetguides.hu

Kérdésünk:

A Solac BV 5722 professzionális mixer rozsdamentes acélpengéinek hány éle van?

Vasárnap este sorsolunk. Sok sikert a játékhoz!

A termékről még több információt ITT találsz.

A termék magyarországi forgalmazója a HTM Kft.
Köszönjük nekik, hogy játékunkhoz felajánlottak egy ilyen szuper mixergépet!

A HTM Kft. termékei megtalálhatók a következő áruházakban:
Metro
Media Markt
Spar, Auchan
OBI, Baumax, Praktiker

Hozzászólás Facebookkal

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.