James Bond és Ferenc pápa hamburgere

A sztárok remek múzsának bizonyulnak, főleg ha hamburgerekről van szó. Két francia grafikust ihlettek meg, akik megalkották a hírességek személysiégét legjobban tükröző hamburgereket. Ferenc pápa, James Bond és David Beckham is „megkapta” a maga húsos, zsemlés csodáját.

James Bond hamburgere

A Fat and Furious Burger internetes oldal két szerzője Quentin és Thomas, akik elég őrült grafikusok ahhoz, hogy merész és megdöbbentő alkotásokat hozzanak létre. Műveik célja nem más, mint a szórakoztatás. A látványos kreáció maga és körítése is egy-egy sztárra utal. James Bond például, mint a megtestesült elegancia, nem egy sima sajtburgeres típus, neki arany bevonat, kaviár és tenger gyümölcse jár. Beckhamhez élsportolóként pedig a férfias és egészséges dolgok illenek, mint például a feketeerdő sonka és a hajszálvékonyra szeletelt paradicsom.

Egy őrült királynéhoz illő alkotás

A „Köszönjük, Istenem!” kreációt egyértelműen Ferenc pápának szánták, akinek hamburgere fekete és vörös kaviárral van díszítve, speciális hozzávalója pedig a karamellizált hagyma. Marie Antoinette elég szeszélyes királyné hírében állt, akitől semmilyen extremitás nem állt messze. A fagylaltszínekben pompázó burgerben mintegy a királyné végzetére utalva fej nélküli rákocskák vannak némi kaporral megspékelve. A trójai burger mi mást is mintázhatna, mint a trójai falovat, az extrém halloween hamburger pedig bébikukoricából készült vámpírfogakkal díszített és vért imitáló tabasco-szósszal meglocsolt verzió.

Esküvő szabad felfogásban

A két őrült grafikust nemcsak a sztárok ihlették meg, hanem különböző ünnepi alkalmak is. A hálaadás burgerük is fantasztikus, ribizlivel, sajttal és szárnyascombbal, de a legelvetemültebb mind közül az esküvői torta burger két öltönyös vőlegény figurával a tetején. További kreációikat ITT nézheted meg.

Hozzászólás Facebookkal

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.