Jack Daniel’s Pop Up Bar

Jack Daniel’s 150 Pop Up Bar nyílt Budapest szívében,  a Szervita téren,  ahol bepillanthatunk a lepárlóüzem mindennapjaiba, a whiskey készítés folyamatába, de akár limitált kiadású, különleges italokat is megkóstolhatunk.

Autentikus hagulat

Idén ünnepli fennállásának 150. évfordulóját a Jack Daniel lepárlóüzem. A mérföldkőnek számító születésnap alkalmából világszerte számos meglepetéssel készülnek a márka rajongóinak. Budapesten, a Szervita téren megnyílt Jack Daniel’s 150 Pop Up Bar egy szelet Lynchburg-öt varázsol a belváros szívébe, ahol bepillanthatunk a lepárlóüzem mindennapjaiba, a whiskey készítés folyamatába, de akár limitált kiadású, különleges italokat is megkóstolhatunk.

Az idén 150. éves Tennessee-i lepárlóüzem születésnapi meglepetés sorozatából Magyarország sem marad ki. Nemrég, három hónapra Budapest szívébe költözött Amerika legértékesebb whiskey-jének szülővárosa, Lynchburg. A legendás helyszín a Jack Daniel’s 150 Pop Up Bar-ban elevenedik meg, amely nem csak méltóképpen tiszteleg a márka hagyományai előtt, de remek alkalmat kínál arra, hogy a 150 éves ital kulisszatitkaiba is bepillanthassunk.

Jack is helyet kapott

A Jack Daniel’s 150 Pop Up Bar tematikus programokkal várja az érdeklődőket. A különböző „állomásokon” végighaladva lépésről-lépésre ismerkedhetünk meg a whiskey készítés folyamatával és minden olyan különleges módszerrel, amely egyedivé teszi a világhírű italt. Közelről megvizsgálhatjuk például a fehértölgyből készült hordókat, amelyek kiemelten fontos szerepet töltenek be a legendás whiskey elkészítésében. A Jack Daniel’s különleges ízét egy régi Lincoln megyei eljárás, a faszenes lágyítás adja, és a vendégek azt is megérezhetik, milyen lenne az ital, ha ezt a lépést

Isteni koktélokat is kóstolhatunk

elhagynák a készítők. A kiállításon olyan emblematikus emberekkel is megismerkedhetünk, akik fontos szerepet játszottak a márka életében. A pultok mögött pedig profi bártenderek állnak, akik nem csak koktélkülönlegességekkel készülnek, de akár bennfentes titkokat is megtudhatunk tőlük kedvenc italunkról. A teljes portfóliót limitált kiadású whiskey-kkel is színesítik a jeles alkalomból.

A Szervita téri helyszínen egy virtuális lynchburgi látogatáson is részt vehetnek a Pop Up Bar vendégei. A 150. évforduló alkalmából készült 360 fokos videó és VR szemüvegek segítségével egyedülálló virtuális élményben lehet része mindazoknak, akik ellátogatnak Jack Daniel’s 150 Pop Up Bar-ba.

A Jack Daniel’s a mértékletes alkoholfogyasztás híve.

 

Hozzászólás Facebookkal

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.