Isten hozott Johnnie Walker házában!

A világ első számú skót whiskey gyártója, a Johnnie Walker a jófajta szeszes italok nagyköveteként nem kisebb helyen építette fel a saját nevével fémjelzett rezidenciáját, mint Pekingben.

Gigantikus méretek

Akárcsak a sanghaji, ez is egy olyan luxusháznak készült, ahol bár, múzeum, üzlet és exkluzív klub várja a whiskey szerelmeseit. A dizájnnál nagyon ügyeltek arra, hogy sok minden utaljon a whiskey készítésre, ezért a falak és a padló alkotóelemei között szerepel a réz, az élesztő, a víz, az árpa és a tőzeg. A modern épületet úgy alakították ki, hogy a látogatók maximális kényelmét szolgálja, szívesen térjenek be ide.

A szeánszok egyik helyszíne

A Johnnie Walker házban természetesen a márka legfinomabb italai lelhetők fel, és arra is ügyeltek, hogy az első osztályú italok mellé wkiskey ihlette ételeket is kínáljanak. Erről a ház saját séfje gondoskodik. Itt minden egyes vendég kiemelt figyelmet kap, hiszen az ügyfélkapcsolati menedzsernek az a feladata, hogy a vendégek igényei szerint kínáljon szolgáltatásokat. Így biztos, hogy a házban kapott élmény maximálisan személyre szabott lesz a látogatók számára.

A világ első számú skót whiskey-jének gyártója tehát stílusosan vezeti be ennek a messze földön híres prémium italnak a világába az érdeklődőket, akik a házban nem mindennapi élményekkel gazdagodhatnak.

Hozzászólás Facebookkal

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.