Hogy került a luxus csizma az asztalra?

Ráadásul a whisky mellé? A megoldás nagyon egyszerű: végy egy nívós whisky márkát, egy úri szabót és egy prémium cipőkészítőt! Az eredmény a luxustriumvirátus, a körítés pedig egy kellemes fogadás és bemutató Budapest szívében.

Zséda és Kriszta kolléganőm

Melyek egy igazi úriember ismérvei? Kedveli a prémium márkákat, mert az jár neki, legyen szó egy jó italról, cipőről vagy éppen öltönyről. Rendhagyó esttel kedveskedett vendégei és partnerei számára Budapest férfi luxusmárkáinak triumvirátusa október 13-án. A The Macallan Single Malt Scotch Whisky, a Vass Cipő, és a Simon Skottowe Bespoke Tailors közösen mutatták be legújabb kollekciójukat a meghívottak számára a méretes szabóság belvárosi üzletében.

A három prémium férfimárka különleges estjén a meghívott vendégek a világ egyik legjobb skót whisky-jének kóstolása közben nyertek betekintést a méretre készített, minőségi eleganciát képviselő öltönyök és kézzel készült prémium lábbelik világába.

A The Macallan whisky története egészen 1824-ig nyúlik vissza. A észak-skóciai Speyside szívében alapított lepárló az elsők között volt, aki megkapta a jogosultságot a whiskygyártásra. A vállalat 200 éve a legjobb minőségre törekszik, így napjainkban egyike a világ vezető, kizárólag árpamalátát tartalmazó, single malt whisky előállítóinak.

Macallan minden mennyiségben

„Magyarországon is növekszik a whiskyfogyasztás, ezen belül különösen a single malt whiskyt kedvelők száma gyarapszik. Az tapasztalható, hogy a vásárlók készséggel fizetnek többet egy prémium kategóriás whiskyért, különösen akkor, ha a hírnevet jelentő minőség és íz egyszerre van jelen. A fogyasztási szokások is változóban vannak: elfogadottá vált a whisky más italokkal való mixelése, és így a whisky alapú koktélok fogyasztása, ami az ízvilágban is új élményt jelent. Ugyanakkor továbbra is igény mutatkozik a whisky tisztán, vagy klasszikusan jégágyon való élvezetére.” – magyarázta Szombati Zsolt, a The Macallan hivatalos magyarországi márkanagykövete és trénere.

A különleges esemény helyszínéül szolgáló méretes szabóságot Simon Skottowe alapította 2001-ben. A brit úriember Londonban és Milánóban szerzett tapasztalatát felhasználva ma már egy egyedi, nemzetközi megrendelői körrel rendelkező szalont vezet, vállalatok vezetőit és a média híres személyiségeit öltöztetve.

Prémium hármasfogat: whisky, öltöny és lábbeli

„A méretre készített öltönyök határozottan dícsérik a megrendelő jellemét, hiszen egy-egy ilyen öltöny elkészítésénél idő kell ahhoz, hogy olyan kifogástalan minőséget tudjunk nyújtani a vásárlónak, amire mindketten büszkék lehetünk. Mióta 2001-ben megnyitottuk az üzletet, az a tapasztalatunk, hogy az ügyfeleink öltözködési stílusa egyre szofisztikáltabbá, kifinomultabbá vált. A férfiak mára tudatosan keresik a magas minőséget és stílust képviselő ruhadarabokat, jobban tisztában vannak egy méretre szabott öltöny jelentőségével, mint tíz éve. Ezt a jelenséget tükrözi az is, hogy a vásárlóink többsége komplett ruhatárat szeretne tőlünk rendelni. Köszönhetően az üzletben található széles termékskálának, ezt maximálisan teljesíteni tudjuk.” – mondta el Skottowe.

A magyar Vass Cipő a kiemelkedő minőséget képviseli a lábbelik közt. „A kézzel készített, tradicionális Vass cipők olyan híres emberek ruhatárának elegáns kellékei, mint a F1-es pilóta Ralf Schumacher, vagy a híres színész Bill Nighy és Jeremy Irons. Ugyanakkor a magyar klientúránk is erős, nagyon sok üzletember választja termékeinket, de számunkra mindig az a legnagyszerűbb érzés, ha egy vásárló legközelebb is minket választ.” – mondta el Vass László alapító.

 

Hozzászólás Facebookkal

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.