Fussunk rozéban!

Gyere és lásd rozéban a világot! Aki még nem tapasztalta, hogy mennyi frissesség, üdeség, kreativitás van a villányi rozéban, annak ott a helye a hétvégi Villányi RozéMaratonon! Koncertek, kézműves foglalkozások, túrák, naplementenézés és sok élmény vár!

Rozéba öltözik Villány július 17-én és 18-án, hogy az országban egyedülálló módon ünnepelje a rozé borokat.
A borvidéken ötödik alkalommal rendezik meg a népszerű Rozé Fesztivált, amely az ország egyik legvidámabb és legszínesebb borfesztiválja. A rendezvény fénypontja – a koncertek, gasztronómiai- és sportprogramok mellett – kétség kívül a RozéMaraton, azaz “1000 hosszúlépés” Villányban, jelmezes futóverseny, ahol a jelentkezők karneváli hangulatban a rozé színét idéző ruhadarabokban, rozé fröccs frissítők kíséretében futják végig a 3 km-es távot. A pincészetek csapatai is különleges installációkkal, jelmezekkel készülnek. A versenyfelhívást teljesítők értékes rozéválogatásokat és ajándékokat kapnak.

Zenélés rozéban:)

HELYSZÍN: Villányi Rendezvénytér

Állandó programok:

BORUDVAR

A borvidék 25 pincészete települ ki a rendezvényre, kínálatukban a legfrissebb rozék mellett a vörös és fehérborok is megtalálhatóak.

KÉZMŰVES VÁSÁR

Térségbeli művészek és alkotók kézműves áruiból, iparművészeti, lakberendezési, divat- és használati tárgyaiból válogathatnak az érdeklődők.

A részletes programért KLIKK IDE!

Tudnivalókat a maratonról pedig ITT találsz!

Hozzászólás Facebookkal

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.