Eheted vagy nem eheted?

Ez itt a kérdés. Ám nem mindig deríthető ki könnyen. Aki szeret hódolni a gasztronómiai élvezeteknek, sokféle ételt kóstol, annak sajnos még nehezebb a dolga, hogyha az ételérzékenység tünetei jelentkeznek. Most eláruljuk, hogy leggyorsabban milyen módszerrel deríthetsz fényt az igazságra!

Melyiket válasszam?:)

Vacsoráinkon szoktátok nekünk jelezni, hogyha glutén- vagy laktózérzékenyek vagytok, hiszen mindenki élvezni szeretné a fogásokat, nem pedig a kellemetlen tünetektől szenvedni utána. Ám nem csak a tejcukor és a liszt okozhat kellemetlenséget, a leggyakrabban a következő tíz élelmiszer válthat ki belőled reakciót, elsősorban emésztési zavart vagy bőrproblémákat: gabonaliszt, kukorica, búza, zab, tenger gyümölcsei, alkohol, élesztő, tej és tejtermék, tojás, csonthéjasok. (Erről a témáról részletesebben itt olvashatsz: Ételintoleranciát okozó ételek Top10)

A bosszantó az az ételintoleranciában, hogy a tünetek nem azonnal jelentkeznek, hanem akár 2-3 nappal később, így nehéz kideríteni, hogy a két nappal ezelőtti reggelidben, vagy a tegnapi ebédedben volt valami, ami „nem esett jól” neked. A jó hír az, hogy nem kell feleslegesen találgatnod és kísérletezned az öndiagnózissal, mert van egy sokkal egyszerűbb és nagyszerűbb megoldás, aminek a neve YorkTest. Ezek az otthon elvégezhető ételintolernacia tesztek kényelmesen és egyszerűen használhatók, pontos eredményt adnak, ráadásul még segédanyagokat is kapsz az eredményed mellé, hogy sikeres legyen a diétád átalakítása.

Guszta, de megihatod?

Hab a tortán, hogy a Food&DrinkScan teszt alkohol tartalmú italok összetevőire is méri a reakciót, így azt is megtudhatod, hogy például a koktélod alapanyagai közül melyikre vagy érzékeny. Ha esetleg az derűlne ki, hogy valamelyik szőlőfajta a probléma forrása, aggodalomra semmi ok, van még a borokon kívül más nedű is, amivel szomjadat olthatod! Sőt, azzal kapcsolatban is tanácsokat kaphatsz, hogy a kerülendő összetevőt mivel tudod helyettesíteni, hogy ételed vagy éppen italod élvezeti értéke teljes legyen, viszont a gyomrod ne háborogjon.

Bővebb információt a tesztekről itt olvashatsz: www.yorktest.hu

Ha telefonos segítségre lenne szükséged, hívd a YorkTest Ügyfélszolgálat számát (392-2666) és keresd Varga Viktóriát!

A Facebookon is megtalálod a márkát YorkTest Hungary néven. Nyomj egy like-ot!:)

Hozzászólás Facebookkal

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.