Céges karácsonyi partit szerveztünk!

Már 5 éve szervezünk tematikus vacsoraesteket, céges rendezvényünk viszont eddig még nem volt. Tavaly decemberben azonban megtört a jég, a Bánáti + Hartvig Építész Iroda csapatát szórakoztattuk egy bajor ízkaland keretében, céges karácsonyi partijukon.

Bajor finomság

A feladatunk nem volt más, mint az 50 fős építész csapat számára olyan programot kitalálni, ahol finomakat ehetnek és ihatnak, a fogások között pedig jókat szórakozhatnak. Úgy gondoltuk, hogy egy bajor sörház ideális helyszín lehet egy ilyen kalandhoz, így a Kaltenberg étteremre esett a választásunk. A program pedig szinte adta magát: a sörház saját sörfőzdéjében egy vezetett látogatáson vettek részt a vendégek, megkóstolták az étterem sörét, majd következett a sörkvíz, a kérdések megválaszolásához a túrán hallottaknak vették nagy hasznát. Ám nem csak a sör volt a téma!

Cégvezetők ajándékozás közben

Természetesen a cég vezetői is kaptak szót, hogy értékeljék a 2017-es évet, beszámoljanak a sikerekről és felvázolják jövőbeli terveiket. A 18 éve a cégnél dolgozó kollégákat ajándékkal jutalmazták, ám az ajándékozás még itt közel sem ért véget. Kapott jutalmat az a csapat, aki a fent említett sörkvízt helyesen kitöltötte, majd az építész iroda projektjeit ábrázoló puzzle játék nyertese is, és ha mindez nem lett volna elég, a tombolanyeremények egytől-egyig szintén gazdára találtak. Stílusosan kézműves söröket sorsoltunk ki, a fődíjat pedig a Kaltenberg étterem ajánlotta fel, egy nagyértékű vacsorakupont.

Az egyik győztes csapat

Négy órát töltöttünk együtt a Bánáti + Hartvig csapatával, és nagyon örültünk, hogy jól érezte magát mindenki. A kitűnő bajor fogások kényeztették az ízlelőbimbókat, mi pedig az unalmat száműztük a vacsoráról. Mindig történt valami, pezsgett a hangulat, pillanatok alatt elszállt az idő. Köszönjük, hogy mi is részesei lehettünk az iroda évzáró partijának, és reméljük, a jövőben is lesz lehetőségünk együtt dolgozni! További sok sikert, remek projekteket és lelkes kollégákat kívánunk!

Gourmet Guides

A Bánáti + Hartvig Építész Irodáról bővebben itt olvashattok: bh.hu

Hozzászólás Facebookkal

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.