Balatoni eszem-iszom

Elkezdődött a vakáció és ezzel együtt a “népvándorlás” is a Balatonra. Sok-sok éhes száj tömörül most a “magyar tenger” partján, és olykor tanácstalanul keresgél, hol is egyen egy jót. A Magyar Konyha magazin szerencsére véget vet a dilemmának, ugyanis balatoni gasztrokalauz különszámában összegyűjtötte a régió legjobb étekműhelyeit.

Egyél és igyál kedvedre!

Legyen szó exkluzív étteremről vagy strandbüféről, a lap letesztelte mindegyiket, majd listát állított össze, hogy minél könnyebben tudjunk választani, amikor enni, inni támad kedvünk. Minden gasztroműfaj képviselteti tehát magát, legyen szó halsütőről vagy cukrászdáról. A borászatok sem maradhattak ki a sorból, hiszen nincs is annál jobb, amikor egy frissítő fröccsel öblítjük le a finom falatokat.

Az északi parton a legjobb éttermet Füreden találta meg a magazin tesztcsapata, a déliek gasztrofővárosának pedig Balatonszemest kiáltották ki. A strandbüfék közül a legmaradandóbbat Zánkán alkották, így ez a település került az élre ebben a kategóriában. A különszámban természetesen még számtalan érdekes kulináris infót találsz, érdemes beszerezned, hogy egész nyáron képben legyél a balatoni vendéglátóhelyek tekintetében. A gasztrokalauz ajánlóját ITT találod.

A fent említett listákat pedig ITT.

Kellemes olvasgatást, és még ennél is kellemesebb kóstolgatást!

 

Hozzászólás Facebookkal

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.