A legújabb őrület: balkon grill

Nyáron imádunk a szabadban sütni-főzni, mert a tűzön készült ételeknek semmihez sem hasonlítható ízük van, ráadásul közösségi élménynek sem utolsó ez az időtöltés. Azonban nem mindenkinek van nagy kertje vagy terasza, ahol elfér mondjuk a grillsütő. Nekik, vagyis a balkonkorlátra találták ki azt a mini grillt, ami a balkonláda és a grillsütő ügyes keresztezéséből született.

Falra is erősítheted

A balkon grillel először egy külföldi honlapon találkoztam, aztán az egyik ismerősöm megosztotta ezt az elmés találmányt a Facebookon, ma pedig megtaláltam a kupon oldalak ajánlatai között is. Már itt, Magyarországon is hozzájuthatunk ehhez a jópofa és praktikus szerkezethez, amelyet a balkon korlátjához kell erősíteni, és máris készen van a saját bejáratú grillsütőnk. Ezek után csak abban reménykedhetünk, hogy a szomszéd nem lesz mérges, ha felé fújja a füstöt a szél, vagy nem nyújtja át a tányérját a teraszáról, hogy neki is adjunk egy adagot a frissen sült finomságokból.

Henrick Decker nevéhez fűződik ez a remek találmány, amely első látásra helyes virágládának tűnik, ám a grillrács a tetején egyértelűvé teszi funkcióját: ezen bizony finomabbnál finomabb ételek készülnek majd. Mérete 16 x 58.5 x 18.5 cm, tehát nem nagy társaságnak találták ki, viszont egy féltucat kolbászka, két kisebb steak vagy néhány hamburger pogácsa azért elfér rajta. Ha viszont nagyobb házba költözöl, akkor sem kell kiselejtezned, ültethetsz a ládába virágot, akárcsak egy balkonládába.

Ezen az OLDALON most kedvezményes áron vásárolhatod meg augusztus 23-áig a balkon grillt.

Hozzászólás Facebookkal

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.