A Campari új arca Uma Thurman

Uma különleges szépség

A 15. Campari naptár, azaz a 2014-es arca Tarantino kedvenc színésznője, Uma Thurman lesz. A Kill Bill sztárja nem kisebb filmcsillagtól, mint Penelope Cruztól veszi át a stafétát.

Penelope Cruz nyomdokaiba lépett Uma Thurman, legalábbis a Campari naptárok terén. Jövőre a kalendárium minden egyes oldalán a szexi szőke fog pózolni, aki Quentin Tarantino szerint nemcsak szép, hanem tehetséges is. A naptár témája a világ ünnepei lesznek, hónapról hónapra más kultúrák fesztiváljai mutatkoznak be Uma interpretálásában. A Campari eddigi sztárjainak – Salma Hayek, Eva Mendes, Jessica Alba, Milla Jovovich, stb. – mindegyike igazán nagyot domborított a fotókon, hiszen ezeknek a szépségeknek mind az arcuk, mind a vonalvezetésük tökéletes.

A piros nagyon jól áll neki

A művészi képeket Koto Bolofo készítette, az a híres fotóművész, aki a Diornak és a Louis Vuittonnak is megálmodott nem egy ikonikus kampányt. Az olasz márka a naptárral a gyűjtőknek szeretne kedveskedni, csak ők vásárolhaják meg ezt a limitált szériás „fotókollekciót”. Az amerikai színésznő megszakította a spanyol filmcsillagok sorát, hiszen Benicio Del Toro és Penelope Cruz pózoltak az előző években a Campari naptárok fotósainak kamerái előtt.

Hozzászólás Facebookkal

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.