Vásárolj kaviárt automatából!

Te kipróbálnád? A konzervatív ételfogyasztók talán egy obszcén paródiának fogják vélni azokat az új, gomba módra terjedő automatákat, amelyek kaviárokat és egyéb válogatott finom csemegéket ajánlanak majd a vásárlóknak. A forgalmazó cég, a Beverly Hills Caviar bejelentette, hogy az “Egyedi kaviár butikok”-nak keresztelt automaták már három Los Angeles-i bevásárlóközpontban megtalálhatók, és folyamatosan szeretnének újakat is üzembe helyezni.

Az automata ínyenc finomságot rejt

A prémium kategóriás termékeket forgalmazó cég szerint az automaták a gyorsaságot és a kényelmes vásárlást kedvelő ínyenceket fogják majd kiszolgálni. Nagy lesz a választék a világ legjobb kaviárjaiból, szarvasgombáiból, csigákból, bottarga-ból (sózott, szárított, préselt halikra), de olajokat és ínyenc sókat is lehet majd így vásárolni. Lesz külön kutyák és macskák részére kifejlesztett úgynevezett vegán kaviár is, melyet tengeri moszatból és piros lazackaviárból készítenek. Mivel a kaviárt nem illik műanyag kanállal és villával enni, ezért gyöngyház tányérokat, kanalakat, díszdobozokat fejlesztettek ki hozzá, kifejezetten erre a célra, melyeket szintén az automatából tudunk beszerezni.

Így fest maga a masina

A gépek több mint 24 fajta kaviárt árulnak a világ minden tájáról prémium áron, de a „hordozható butikok” gyöngyszeme azonban valószínűleg az Imperial River Beluga kaviár lesz, melyért 500 dollárt kérnek majd unciánként. A társaság nagyon sokat költött a szabadalmaztatott technológiára, melyet több mérnök fejlesztett ki. Nagyon fontos volt a tervezésnél az, hogy minden szempontból megfelelő belső környezetet alakítsanak ki a luxus élelmiszereknek. Mivel romlandó áruról van szó, fontos a megfelelő hőmérséklet, világítás, nedvesség és az oxigén szintje is, melyet folyamatosan ellenőrizni kell. A biztonság szintén nagy aggodalomra adhat okot, hiszen az automaták feltöltve, körülbelül 50.000 dollár értékű termékeket is tartalmazhatnak. A cég ezért folyamatosan fejleszti a biztonsági funkciókat, és legalább három kamera figyeli folyamatosan azokat, akik megközelítik az automatákat.

Reméljük, hogy a gépek hosszú távon is nagyon profik és üzembiztosak lesznek, mert ilyen luxus áru termékeknél nem akarjuk majd, hogy a kiválasztott kaviár tégelyeink elakadjanak az automaták termékkiadó nyílásaiban.

Hozzászólás Facebookkal

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.