Sztárszakács saját luxus kaviárral

A kaviár és névadója

Eric Ripert francia sztárséf „saját márkás” luxus kaviárral rukkolt elő. Le Bernardine névre keresztelt étterme New York-ban a legjobb hely, ahol halat és tenger gyümölcseit lehet enni, így nem meglepő, hogy éppen őt kérte fel a Paramount Kaviár a termék névadójának. Egy biztos, így sokkal jobban eladható a termék, hiszen Eric a modern francia konyha nagykövete, neve egyet jelent a minőséggel és luxussal.

Enyhén sós és krémes

A nemrégiben piacra dobott finomság nem más, mint ízletes tokhal kaviár. A 4 unciás (113 grammos) kiszerelés ára 525 dollár (kb. 115.000 Ft), míg a 8 unciás ennek pontosan duplájába kerül. A kaviár Olaszországból, Kínából és Izraelből kerül a dobozokba, íze enyhén sós, diós, állaga pedig krémes és könnyű. A különleges kaviár kollekció újrahasznosítható kék szegélyű fehér szatyorban vásárolható meg. A táska tartalma egy kagylóból készült kanál Ripert monogramjával gravírozva szatén szütyőben, 16 darab kézzel készített tálka és egy mini doboz friss tejszín.

Hozzászólás Facebookkal

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.