„Piros Arany”, a luxus cseresznye

Piros a húsa, leveses és érzéki. A cseresznye mindig is a trendi gyümölcsök közé tartozott. A Piros Arany névre keresztelt fajta különlegessége pedig az, hogy cseresznyeszezonon kívül is kapható, igaz darabja több mint ezer forintnak megfelelő euróért.

A leleményes spanyol

Végre kitavaszodott, kezdenek virágba borulni a fák, nemsokára teremnek az első gyümölcsök. Akad azonban olyan, aki nem szeretné kivárni például a cseresznyeszezont, szívesen csemegézne akár már most belőle. Egy spanyol gazdának köszönhetően már nem kell várnunk nyárig ahhoz, hogy beszerezzük ezt a finom gyümölcsöt. Oscar Ortiz hosszú évekig kísérletezett, és létrehozta azt a cseresznyét, amely a szezonon kívül is terem. Ez a speciális fajta, a „Piros Arany” március 15-e és április 25-e között is beszerezhető.

A luxus cseresznye

Ez a különleges cseresznye jól csengő nevét utánozhatatlan ízéről és prémium minőségéről kapta. Mivel kuriózumnak számít, egyetlen szem belőle több mint ezer forintnak megfelelő euró. A „Piros Arany” lelőhelye az Egyesült Királyság, Qatar, Dubai, Olaszország, Spanyolország, Franciaország, Kanada, Kuvait és Szingapúr gourmet üzletei. Ez a gyümölcs igazi ínyenc falatnak számít, a luxusra éhes közönség legnagyobb megelégedésére.

Hozzászólás Facebookkal

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.