Pezsgőkollekció félmillió dollárért

Hakkasan reklám az MGM hotelen

Las Vegas nem csak a fények városa, itt luxusból sincsen hiány. Az MGM Grand Hotelben és Casinóban található Hakkasan nightclubban ugyanis félmillió dollár értékű pezsgőkollekció is szerepel a kínálatban.

A Hakkasan étteremlánc nightclubot elsőként Las Vegas-ban nyitott, eddig elsősorban luxus éttermeiről volt híres, amelyek olyan világvárosokban találhatók, mint New York, Miami vagy London. A nightclubot a híres MGM Grand Hotelben és Casinóban alakították ki, amely az ötcsillagos gasztronómiai élvezetek mellett az éjszakai élet Mekkája is. A hely különlegessége pedig nem más, mint az a félmillió dolláros pezsgőkollekció, amely jelenleg a világon a legdrágább ilyen jellegű szolgáltatás.

A kilenc üvegből álló kollekció

Az Armand de Brignac Dynastie névre keresztelt kollekció kilenc palack pezsgőt tartalmaz. Az összeállítás azért is unikum, mert három üvegnek egyedi mérete van, és kimondottan ehhez a kollekcióhoz tervezték őket. A Hakkasan nightclubnak dedikált pezsgők között van 4,5, 9 és 12 literes darab is. A palackok egyedi tervezésűek, emblémájuk pedig pikket formáz. A szolgáltatás különlegességét bizonyítja az is, hogy a Hakkasan az épület külsejét is megváltoztatta azért, hogy még jobban rá irányítsa erre a kuriózumra a figyelmet. Ez nem gyakori még Las Vegas-ban sem.

A 7,5 decis pezsgő a kollekció legkisebb darabja, a 30 lietes pedig a legnagyobb. Utóbbi önmagában is rekord méretűnek számít. A kollekció 109 normál méretű pezsgősüveg tartalmával büszkélkedhet. Mivel limitált szériás különlegességről van szó, természetesen előre meg kell rendelni. Minden egyes üveg kézzel készül, nyolc mesterember dolgozik a kollekció darabjain.

Hozzászólás Facebookkal

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.