Palvin Barbi és a gasztronómia

Örültünk, hogy legutóbbi vacsoraestünkre eljött Palvin Barbara és családja is. Nem sűrűn találkozunk személyesen szupermodellel, ezért megragadtuk az alkalmat, hogy feltegyünk neki néhány kérdést, természetesen gasztronómiával kapcsolatosat. Így tudtuk meg, hogy Barbi kedvencei a magyaros ételek, de az évek során a sushit is megkedvelte. Vacsoránkon pedig minden fogást megkóstolt, és nagyon ízlettek neki Csizmazia Laci alkotásai.

Barbi és az isteni olívaolaj

Gourmet Guides (GG): A világ nagyon sok tájára eljutottál már. Mely ország gasztronómiája áll közel hozzád?

Palvin Barbara (PB): A magyar konyhánál nehéz jobbat találni, de az olasz és a görög ételeket is nagyon szeretem valamint a japán gasztronómia sem áll távol tőlem.

GG: A modellek világában nagyon oda kell figyelni a tudatos étkezésre. Melyek azok az aktuális diéta trendek, amelyek népszerűek a lányok körében?

PB: Ezt sajnos nem tudnám pontosan megmondani, diétákat még nem próbáltam, többnyire azt eszem, ami jólesik. Az alakomat mozgással formálom, ha többet eszem, igyekszem többet edzeni.

GG: Nagyon sok partira, fogadásra vagy hivatalos a munkád miatt. Milyen ételkülönlegességekkel lehet ezeken találkozni?

PB: Nagyon népszerűek az ilyen eseményeken az apró falatkák, gyakran találkozni húsgolyóval, lazaccal, esetleg tapasszal.

GG: Volt-e már valamilyen meghatározó gasztronómiai élményed? Olyan étel, amely mély nyomot hagyott benned, és a kedvenceddé vált, pedig nem is gondoltad volna, hogy finom lehet?

PB: Eleinte szkeptikusan álltam a sushihoz, nem tudtam elhinni, hogy a nyers hal finom lehet, ekkor 13 éves voltam. Azóta el sem tudnám képzelni az életem anélkül, hogy japán ételeket fogyasszak.

Az olajsommelier-t is lenyűgözte Barbi

GG: Voltál-e már hasonló tematikus, moderált vacsoraesten, mint amilyen a Gourmet Guides rendezvénye?

PB: Ez volt az első olyan vacsora, amin a központban az étel állt, tehát hogy maga az este azért jött létre, hogy ételeket kóstoljunk. Többnyire olyan vacsorákon veszek részt, ahol a háttérben egy bankett vagy divatesemény áll, így a figyelem erre is irányul, nem csak az ételre.

GG: Milyen benyomásaid voltak az esttel kapcsolatban és hogy érezted magad?

PB: Nekem nagyon tetszett, hogy egy vacsora keretén belül ennyi ismeretre tehettem szert, magamtól sosem kóstoltam volna olívaolajas fagylaltot, meglehetősen szokatlan élmény volt, de mindenképpen pozitív. A jövőben is szívesen vennék még részt ilyen rendezvényeken.

Olívaolaj vacsoránk hangulatát talán az ott készült fotók adják vissza a legjobban.:)

Hozzászólás Facebookkal

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.