JÁTÉK – Mixeld tökéletesre!

Nem koktélkeverésre buzdítunk, arra majd szilveszterkor fogunk, most inkább arra szeretnénk rávenni, hogy karácsony előtt legyél konyhatündér, és készít el sok finom süteményt. Ha habot kell verned vagy éppen tésztát dagasztanod, kapd elő a konyhaszekrényből a kézi mixert. Ha még nincsen, játssz most velünk, mert eheti ajándékunk egy ilyen kütyü, méghozzá a jobbik fajtából.

Szuper kézi mixer

A konyhamérleg már gazdára talált, következő ajándékunk egy Solac BA 5501 kézi mixer. Tudjuk, hogy milyen fárasztó kézzel, gépi segítség nélkül felverni a tojás- vagy éppen a tejszínhabot. Sose lesz olyan szép kemény, mint amikor kézi mixerünkkel készítjük. A Solac 325 W teljesítményű konyhai kisgépével sokkal könnyebb egy háziasszony élete, főleg amikor süteményt készít.

Rozsdamentes acél habverőjével pillanatok alatt összekeverheted a krémek, szószok hozzávalóit is. Összesen 5 fokozat közül választhatsz, az egészen lassútól a villámgyorsig. És ha még ez sem elég, ott a turbó funkció. Nyugodtan nekiállhatsz olyan receptnek is, ahol a tésztát dagasztani kell. Ugyanis egy pillanat alatt kicserélheted a habverőt szintén rozsdamentes dagasztófejre. A habkönnyű kalács tészta ezek után csupán néhány perc, és mehet is a sütőbe a süti.

Ha te is szeretnél egy ilyen konyhai segítséget, játssz velünk! Nem kell mást tenned, mint a következő e-mail címre elküldened a helyes választ: office@gourmetguides.hu

Van-e a Solac BA 5501 kézi mixernek turbó fokozata?

A termékről még több információt ITT találsz:

A termék magyarországi forgalmazója a HTM Kft. Köszönjük nekik, hogy játékunkhoz felajánlottak egy ilyen szuper mixert!

A HTM Kft. termékei megtalálhatók a következő áruházakban:

  • Metro
  • Media Markt
  • Spar, Auchan
  • OBI, Baumax, Praktiker

 

Hozzászólás Facebookkal

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.