Megjelent a Konyha & Vendég magazin!

Több évtizedes tapasztalattal és megújult névvel került a piacra a hazai vendéglátás egyik legnívósabb folyóirata. A lapban a Gourmet Guides-nak külön rovata van. Nagyon örülünk, hogy csatlakozhattunk ehhez a profi csapathoz, és reméljük, hónapról hónapra érdekes tartalommal tudjuk majd megtölteni rovatunkat!

A szerkesztőség egy része

Az országosan terjesztett szakmai havilap nagyobb terjedelemben, új rovatokkal indult útjára. Az új névhez új tartalom is párosul. A szakmai közönség tájékoztatásán túl most már a vendéglátóhelyek törzsvendégeinek is szeretnének hasznos információkkal, színes hírekkel szolgálni. A szakmai szövetségek életének figyelése, az ital és a kávévilág hírei, nemzetek konyháinak bemutatása, külföldi kiállítások, nemzetközi trendfigyelés csak pár kiemelt tartalom a sok közül.

Az informatív belső és a megújult arculat remélhetőleg megtartja, illetve bővíti az érdeklődő olvasók körét. Az országos szinten 15 ezer példányban terjesztett szaklapot jelenleg még csak a különböző vendéglátóhelyek és azok törzsvendégei érhetik el, a nagy igényre való tekintettel viszont a jövőben tervezik az újságárusoknál való terjesztést is.

Boldog rovattulajdonosok:)

Mi sem jelzi jobban, hogy a szakmán kívül a nagyközönség felé is nyitni kíván a lap, minthogy nekünk, a Gourmet Guides-nak is felületet biztosított. A saját dizájnnal ellátott Gourmet Guides néven futó rovatot mi töltjük meg tartalommal. Olyan gasztronómiai érdekességeket szeretnénk itt felsorakoztatni, amelyek sokakat érdekelhetnek, és az ínyenceken kívül a vendéglátó szakma számára is hasznos lehet. A Konyha & Vendég február 20-án jelent meg, amelyben rovatunk ÍGY fest.

Hozzászólás Facebookkal

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.