Luxus pezsgők prémium hűtése

A pezsgő jégbe hűtve az igazi, ekkor a legélvezetesebb az aromája. A palack nagyon jól mutat a pezsgősvödörben, még jobban pedig egy olyan hűtő szerkezetben, ami dizájnos és prémium alapanyagokból készült. Most következzen két ilyen szemet gyönyörködtető modern pezsgősvödör!

Rózsafa doboz a luxus kedvelőinek

Van Perckens holland dizájnernek nagy érzéke van a luxus holmikhoz. Nem véletlen, hogy a világ legdrágább pezsgő “hűtője” is az ő nevéhez fűződik. A holland mesteremberek precizitásával elkészített mű alapanyaga hét kilónyi húsz karátos arany. Az alkotás különleges fémek, kristályok, szenvedély és szakértelem tökéletes ötvözete. A nem mindennapi dizájn csoda milliárdosoknak készült, akik magára a pezsgőre se sajnálnak akár milliókat költeni, emellett pedig szeretik a szépet, így a körítésnek is méltónak kell lennie a prémium nedűhöz. Ez a pezsgősvödör a színtiszta luxust képviseli, egyszerű, ugyanakkor nagyszerű.

Van Perckens a rá oly jellemző, utánozhatatlan dizájnnal alkotta meg művét. Egy ilyen szépséges ajándéknak az örül igazán, aki nagyra értékeli a magas minőséget és kedveli az unikumnak számító alkotásokat. A „Nr.8 pezsgő hűtő” megrendelhető színtiszta ezüstből vagy arany és ezüst kombinációjából is. A pezsgős szettet egy rózsafa doboz rejti, amelyen a fogantyúk aranyozottak. Magát a „hűtőt” a doboz felső részében helyezték el, az alsó fakkban pedig hat szép ívű pezsgőspohár sorakozik. És hogy se a szépséges poharak, se a „hűtő” ne legyen tele ujjlenyomatainkkal, egy pár fekete kesztyűt is csomagoltak a prémium ajándékok mellé. Ezek után el tudjuk képzelni, hogy mekkora értéket képvisel egy ilyen egyedi mű. Ára 160 millió forintnak megfelelő euró.

Japán ihlette dizájn

A távol-keleti dizájn kedvelői is találnak kedvükre való pezsgősvödröt, a „Kyoto” névre keresztelt éppen nekik készült. A Dom Perignon egy ausztrál dizájnert kért meg arra, hogy álmodjon meg nekik egy egyedi, ugyanakkor felejthetetlen dizájnú „hűtőt”. Marc Newston a japán Selkado cég segítségét kérte a fejlesztésben, aminek eredménye egy fém testű makulátlan mű. Az inspirációt a japán harcosok, vagyis a szamurájok páncélja adta.

Hozzászólás Facebookkal

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.