Koktélozó Bond-lány Magyarországon

Eva Green, a Casino Royale-ban felbukkanó Bond-lány, vörös ruhákban istenien mutat a Campari koktélok társaságában, különösen akkor, ha magyar helyszíneken fotózzák. A 2015-ös Campari naptárban ugyanis Budapest és Gödöllő is szerepel.

Koktélozás királyi pompában

Londonban mutatták be a 2015-ös Campari naptárat, a képeken a szexi Eva Greennel. A Bond-lány isteni Campari alapú koktélok mellett pózol, ám a fotók nem csak a filmsztártól sugárzóan szépek, a helyszínek is hozzájárultak a sikerhez. Büszkék lehetünk, hiszen a képek egy része a budapesti Corinthia Hotelben és a Divatcsarnokban, illetve a Gödöllői Királyi Kastélyban és a vasútállomáson készültek.

A 2015-ös téma nem más, mint Mythology Mixology, vagyis a leghíresebb, szinte mitikusnak számító Campari koktélok. A vörös szín alap, az ízvilág változó, de mindig a Campari a meghatározó. A francia származású színésznőt a 16 naptár-széria fotózására kérték fel, és olyan hírességek nyomdokaiba lépett, mint Penelope Cruz vagy Uma Thurman. A végeredmény 12 csodás fotó a szexi sztárral a főszerepben.

 

Hozzászólás Facebookkal

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.