Kaviár kifulladásig

Kaviár büfé

Las Vegas-ban semmi sem lehetetlen és kevés olyan dolog akad, ami ehetetlen. A híres Bellagio szálló szereti a különleges ételeket, ennél már csak egy valamit kedvel jobban, a luxust. A kaviár a luxus jelképe, ezért nem csoda, hogy felvették repertoárjukba, méghozzá all-you-can-eat verzióban.

Mivel a Bellagio hotel vendégeinek körében igen népszerű a kaviár, úgy döntöttek, hogy a hét két napján, pénteken és szombaton délután fél négy és este tíz óra között felállítanak egy kaviár büfét, ahol kaviárkülönlegességeket kóstolhatnak meg a vendégek. Jégágyon például fekete amerikai tokhal kaviár, vörös repülőhal kaviár és lazacikra várja a gourmand-okat. Harmincnyolc amerikai dollárért, azaz körülbelül kilencezer forintért végig lehet enni az egész kínálatot.

Kaviár bőségtál

A pult tartalmát megnézhetjük, de a szervírozást a szakácssegédre bízzák, így egyszerűen el lehet kerülni a púpozott tányér effektust. A személyzet ugyanis úgy kínálja a kaviárt, ahogy kell: házi készítésű vékony palacsintán vagy hajdina ostyán, de friss sushit és tonhal tölcsért is kapunk a tányéron. Köretet is választhatunk a kaviár mellé, jól illik hozzá például a főtt tojás vagy a hagyma. A Bellagio eddig már sok mindennel hívta fel magára a figyelmet, itt vannak például Las Vegas legdrágább szobái, de ha azt szeretné, hogy neve sűrűn forogjon, újabb és újabb különlegességekkel kell előrukkolnia. A kaviár büfé remek ötlet, ilyen még a „fények városának” másik híres luxusszállójában, a „Cézárok Palotájában” sincsen.

Hozzászólás Facebookkal

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.