Indul az Étterem Hét!

Március 17-én, azaz ma indul az Országos Étterem Hét. Március 23-áig Budapesten és vidéken több mint száz közép- és felsőkategóriás étteremben kóstolhatunk meg háromfogásos menüt mindössze 3.300 forintos áron.

Próbáld ki te is!

A VI. Országos Étterem Hét keretében március 17. és 23. között Budapesten és vidéken több mint száz közép- és felsőkategóriás étteremben nyílik újra lehetőségük az érdeklődőknek minőségi háromfogásos ebéd- és vacsoramenüt fogyasztani továbbra is a régi, azaz 3.300 forintos áron, szervizdíjjal együtt. Az Étterem Hét töretlen sikerét bizonyítja, hogy tavaly ősszel rekord számú, összesen 19.227 vendég jelent meg.

A várható rekord vendégszámra és a nagy érdeklődésre való tekintettel az elmúlt napokban több étterem is újabb helyeket szabadított fel a vendégek számára, sőt még néhány új étterem is csatlakozott a programhoz, így továbbra is érdemes böngészni az Étterem Hét weboldalán. A program honlapján a látogatók a menüajánlatokat az étterem listában az étterem nevére kattintva tudják elérni.

Asztalfoglalás: www.etteremhet.hu

Hozzászólás Facebookkal

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.