Gyere velünk az Ördögkatlanba!

A csodaszép Villányi-hegység közepén, békében, nyugalomban öt napon át, augusztus 2-6. között forr az ördögkatlan, pontosabban zajlanak a jobbnál-jobb programok a különleges hangulatú összművészeti fesztiválon. Idén kilencedik alkalommal a mottó ismét: „Öt napig angyalok vagyunk, és az ördögöt is szívesen fogadjuk!”

9. Ördögkatlan Fesztivál

A katlanozók már tudják, mire számíthatnak: igényes színházi és táncelőadásokra, koncertekre minden műfajból a könnyűzenétől a jazzen, világzenén, népzenén át a komolyzenéig, családi és irodalmi programokra, filmvetítésekre, civil kezdeményezések, esélyegyenlőségi programok bemutatására, kiállításokra és kézműves vásárokra. A fesztiválhelyszínek: Nagyharsány, Kisharsány, Villánykövesd, Beremend, Kisjakabfalva, Mokos Pince és a Vylyan Terasz.

Aki viszont még nem volt az ördögkatlan fesztiválon, az csupa jóra számíthat: isteni borokra, tehetséges emberekre és kultúrára minden mennyiségben. A mezítlábas összművészeti fesztiválon szívesen látnak mindenkit, aki normális és aki nem normális. Számtalan rendezvény, legismertebb és kezdő művészek 20-25 helyszínen négyszáz programmal várják a színház, zene, képzőművészet, tánc és minden kreatív gondolat szerelmeseit.

A Villányi borvidék tájalkotó monda szereplője, a rászedett ördög ilyenkor átengedi a teremtő embernek a legszebb dűlőket. Bátran jöjjön el és bízza rá magát az Ördögkatlan Fesztivál angyalszárnyaira és az itt élők vendégszeretetére!

A fesztivál programfüzetéért kattintson IDE!

Fesztivál honlapja ITT!

Ördögkatlan Fesztivál a Facebookon ITT!

Hozzászólás Facebookkal

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.