Esküvő étteremkápolnában

Las Vegas-ban az esküvő nagy biznisz, számtalan helyen és módon lehet kimondani a boldogító igent. Étteremben eddig is tartottak esküvőt, általában itt látják vendégül a násznépet, azonban maga a ceremónia vagy a templomban, vagy a házasságkötő teremben van. Az amerikai Denny’s étteremlánc Las Vegas-i éttermében viszont mindent egy fedél alatt találunk.

A ceremónia

Április harmadikán a Las Vegas-i Denny’s étterem kápolnájában megköttetett az első frigy. A ceremónia pénztárcabarátnak mondható, hiszen mindössze 95 dollárba került szertartással, egy palack pezsgővel és egy esküvői (sütinyalóka) tortával együtt. A különleges esküvői helyszínt egy olyan pár választotta, akik mindketten a vendéglátóiparban dolgoznak. Egy gasztronómiai magazinban olvasott a menyasszony arról a kápolnáról, ami nemsokára a Denny’s falai közt nyit, és nem tudott ellenállni ennek a lehetőségnek. Arról nem is beszélve, hogy aki itt tartja az esküvőjét, az 20 százalékos kedvezményt kap.

Ifjú pár a Denny’s előtt

Igaz, hogy az amerikai étteremlánc életében ez az első kápolna, viszont az eddig sem volt ritka, hogy esküvőt tartottak éttermeikben. Elsősorban azok a párok választják ezt a megoldást, akik a Denny’s-ben találkoztak, randiztak először, vagy a cégnél dolgoznak. A lánc vezetősége bízik abban, hogy olyan különleges élményt és csábító csomagokat kínálnak a jegyeseknek, hogy mellettük döntenek, amikor az esküvőjük helyszínét keresik. A Denny’s sok amerikai életének fontos része, rendszeresen járnak ide, nagyon népszerűnek számít. A közel 600 négyzetméteres, Neonopolis-ban található, non-stop nyitva tartó éttermük nagyon trendi, interaktív fotófülkéje és bár része is van.

Hozzászólás Facebookkal

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.