Magyar életvíz

Éltető magyar víz

Ugye, milyen jól tud esni egy ragyogóan tiszta, érintetlen, üdítő forrásvíz, ami magától tör utat a hegy szívéből? A víz ősidőktől fogva a lélek szimbóluma, az egészség és az élet forrása. Felmerült a gondolat, hogy miért nincs a vizek országában, Magyarországon igazi prémium magyar víz, olyan, amelyre mindannyian büszkék lehetünk, amelyet bátran kínálhatunk külföldi vendégeinknek is.

A Life-Water Életvíz Kft. arra vállalkozott, hogy felkutatja Magyarország legjobb vizét és azt illő formában kínálja mindenkinek. A Mátra vidéki hegyek gyomrából eredő kristálytiszta forrásvíz gondosan, szépen palackozva, a legkitűnőbb minőségi jellemzőkkel indult hódító útjára néhány hónapja. Élő, lélegző, vitális energiákban és oxigénben gazdag, rendkívül alacsony ásványi anyag tartalommal rendelkező víz. Természetesség és frissesség minden egyes palackban, a legmagasabb minőségi elvárásoknak és exkluzivitásnak megfelelve. Selymesen lágy, csiklandozó, egészséges, szűrt víz, válogatott forrásokból.

Palackba zárt életerő

Életviteli tanácsadók, vízkutatók, terapeuták egyre inkább egyetértenek abban, hogy lágy, csendes, ásványi anyagokban szegény, alacsony nátrium és kalcium tartalmú, egészségbarát, fitt vizet fogyasszunk, amely nem terheli a szervezetet, hanem energiát, vitalitást ad. Ezt a fantasztikus vizet egyedi tervezésű, elegáns üveg palackokba zárva már több, a gasztronómiájukra igényes és büszke hazai szállodában és étteremben megkóstolgatják. A 12 karátos aranyat is tartalmazó emblémájú üvegekben széndioxiddal dúsított, az ezüst díszítésűben pedig szénsavmentes ásványvízzel olthatják szomjukat, vagy öblíthetik le a finom falatokat és borokat.

Az Életvíz védnöke és nagykövete Fabók Mihály sommelier, többszörös magyar bajnok, aki nem csupán a finom borok és párlatok mestere, hanem az ásványvizek kiváló ismerője is. Vallja és gyakorolja is mindennapi munkájában, hogy egy-egy jól kiválasztott ásványvíz akár egy étkezést is végig kísérhet azoknak, akik nem kívánnak alkoholt fogyasztani.

Lovas Katalin

Hozzászólás Facebookkal

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.