Beckham és Ramsay új étterme

A sztárfocista és a sztárséf nagy dobásra készül, közös bizniszt hoznak létre Londonban. David Beckham és Gordon Ramsay szeptemberben Union Street Café néven nyitja meg a mediterrán konyha remekeit kínáló éttermét.

Ilyen lesz belül

David Beckham „nyugdíjba vonult”, befejezte futball karrierjét, de azért nem tétlenkedik. Gordon Ramsay-vel már egy jó ideje barátok, most pedig üzleti téren is szorosabbra fűzik a szálakat. Borough-ban nyitják meg idén ősszel közös éttermüket, amely egyszerre lesz stílusos és laza, ahogyan tulajdonosaik. Ramsay-nek ez az első vállalkozása, amelyet nem felesége édesapjával, Chris Hutchensonnal közösen indít el.

Nem akarták túlbonyolítani a dizájnt, ezért döntöttek az egyszerű színek és formák mellett. A látványterv alapján olyan lesz a belső tér, mintha egy tetőtérben étkeznénk, látszanak a betongerendák, a csövek, és raktárablakokon nézhetünk ki az utcára. A székek beleolvadnak a térbe, natúr színűek, és semmi sincsen túlkomplikálva, hiszen a cél, hogy a városi raktárak feelingjét mindenki érezze.

Ebben a házban lesz az étterem

Az épület, amelynek alsó szintjén az étterem lesz, nem messze található a híres Borough piactól, ahol a finom mediterrán fogásokhoz fogják beszerezni a hozzávalókat. A vendégek a szakácsok minden mozdulatát figyelemmel tudják kísérni, mert látványkonyhában készülnek majd az ételek. Fő a változatosság, ezért naponta változó menüvel várják az érdeklődőket.

Az asztalra várakozók sem fognak unatkozni, kényelmes fotelekben kortyolhatják italukat, amíg felszabadul a helyük. A Union Street Café jól megközelíthető, hiszen a London Bridge vasútmegállóhoz esik közel, és szomszédos a Union Theatre-rel (Union Színházzal).

Hozzászólás Facebookkal

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.